رفتن به مطلب
  • 0

ارتباط بین سخت افزار و اندروید و مطابقتش با متغیر ها


dr.mohammad

سوال

با سلام وعرض خسته نبا شد

من هم با اندروید کار می کنم و هم با اردینو که سخت افزار است و در صدد این شدم که درپروژه ای از هردو استفاده کنم ودر سطح ابتدایی هستم و به مشکل در اندروید برخوردم

من با استفاده از سخت افزار قد افراد را اندازه گیری کرده و عددش را به اندروید ارسال می کنم در ابتدای امر فط می خواستم ارسال انجام شود و عدد را در اندروید نمایش دهد که موفقم شدم ولی برای پیشرفته شدن پروژه ایده های دیگری دادم که مشکل من است وبلد نیستم هیچ کدامشان را انجام دهم

من می خواهم که در برنامه قابلیتی باشد ه یک سرساز افراد را برای اندروی معرفی کنم برای مثال:

قد حسن125 است و میخواهم زمانی که داده 125 از سخت افزار دریافت می شود دستگاه نام حسن را نشان دهد

و میخواهم این معرفی افراد محدود نباشد ودر کد نویسی نباشد یعنی متغیر باشد و هر چند نفر را که می خواهیم بتوانیم معرفی کنیم وصفحه ای می خواهم که افراد معرفی شده را نمایش  دهد اما نمی تونام این کار را انجام دهم اگر می شود راهنمایی کنید اگر در قالب فیلم بتوانید بگویید خیلی ممنون میشم چون در خواست هایم زیاد است

امیدوارم متوجه شده باشید ببخشید سرتان درد آوردم و با توضیحات کامل گفتم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ارسال های توصیه شده

Sub ListView1_ItemLongClick (Position As Int, Value As Object)
	SQL.ExecNonQuery("Update tbl_height  (id,fname,lname,height) VALUES (null,'"&Value&"','"&Value&"','"&Value&"')")
	ListView1.RemoveAt(Position)
End Sub

این کدو من برای اینکه وقتی اطلاعات موجود در لیست ویو کلیک طولانی کنیم اون پاک بشه گذاشتم ولی ارور میدی اگه میشه اینم درستش کنید

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

این کدو من به کد زیر تغییر دادم بعد تو لیست ویو 6--6--6 رو نمایش میده

Sub ListView1_ItemLongClick (Position As Int, Value As Object)
	SQL.ExecNonQuery("Update tbl_height set  fname='"&Value&"',lname='"&Value&"',height='"&Value&"'")
	ListView1.RemoveAt(Position)
End Sub

اعدادشم تغییر می کنه از یک تا شیش قبلا هم شیش تا ایتم تو ی لیست ویو ساخته بودم می خاستم پاکش کنم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

قربانت

خواهش میکنم

درست میشه انیشاالله

این بحثی هم که اوردی برای این تاپیک نیستا

کد اولت برای اپدیت هست

کد دومت هم میاد و ای دی رو میده به همه ردیف

یعنی کلا ردیف میشه 6 ئثلا

برای حذف به این شکل باید کار کنی

sql.exenonquery("DELETE FROM tbl_name WHERE id = '"& Value &"'")

سوالات مختلف رو ، در تاپیکای دیگه بپرسید :gol:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنونم ازت خیلی خوب توضیح میدی ولی سوالای من تموم نشدنیه :)

1-برا ی دو تا لایه ای که گفتیsave_listView و justSave باید دو تا اکتویتیه جدا بسازم؟

2- اگه باید بسازم دیتا بیسو باید تو جفتش فرا خوانی کنم؟

3-sql دقیقا چیه ؟چون من از کدای دیتا بیس فقط کپی پیست بلدم این کلمرو هم زیاد دیدم

4- این hasData چیه دقیقا داخل کدام همش قرمزه ولی موقع کامپایل ارور نمیده؟

5-این کلید دار بودن ستون های دیتا بیس برا چیه؟

6-بعد وارد برنامه میشم یه ارور و دکمرو میزنم یه ارور دیگه میده که می خوام عکساشو بزارم بلد نیستم

شرمندتم سوالام خیلی زیاد شد :D

منون میشم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من به شما پیشنهاد می‌کنم برای‌کار با برد های آردینو از اندروید استودیو استفاده کنید! آموزش های فارسی اون در وب سایت ها موجود است کافیه سرچ کنید! از این بابت گفتم که آموزش های فارسی و کامل اون موجود هست و دستتون کامل باز هست! اما برای استفاده در بیسیک ۴‌ اندروید از صفحه زیر کمک بگیرید! اگر کمی انگلیسی بلد باشید متوجه می شوید!

http://www.b4x.com/android/forum/threads/arduino-adk-coda.27629/

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

:D

مشکلی نداره برادر

انجمن برای سوال پرسیدنه

خوب

1-

نه نیاز نیست دو تا اکتیویتی بسازی، شما دو تا لایه بساز از Designer و توی کدها هم همونطور که معلومه،شرط گذاشتم که اگه دیتابیس خالی بود یکی لود شه، اگه نبود اون یکی(همچین چیزی ممکنه نیست که هیچ کدوم نباشن یا هر دوباشن :) )

2-

حتی اگه دو تا اکتیویتی هم بسازی، نیازی نیست که همیشه این کارارو بکنی

شما توی اکتیویتی main بیا و این کارارو بکن(متغیر های sql  و cur رو در sub process_globals تعریف میکنید)

برای استفاده ازشون هم به این شکل استفاده کن در اکتیویتی های دیگه

main.sql

main.cur

3- 

sql به زبانی میگن(یا روشی) برای ارسال درخواست ها یا پرسش ها به بانک های اطلاعاتی(شما کافیه بدونی که با بانک اطلاعاتی که اطلاعات توش ذخیره میشه، میگن دیتابیس و دیتابیس های ما از نوع Sql هستن)

توی اندروید و ای او اس بیشتر از بانک sqlite استفاده میشه که کتابخونه Sql در بیسیک فور اندروید برای این ارتباط موجود هستش

اگرم توی کد ها عباراتی هستن مثل sql و cur اینا مربوط به بانک هستن

دو تا متغیر که اکثر اوقات در sub Procees_globals تعریف میشن به شکل زیر

dim sql as sql
dim cur as cursor

4-

این رو در sub Globals بنویسش

dim hasData as int

یه متغیر که خودم تعریف کردم که اگه مقدارش 2صفر بود یعنی 0 اطلاعات در بانک هست(تعداد ردیف های بانک رو میریزم توش)

5-

کلید دار بودن برای اینه که ستونی مثل ای دی متمایز یا یونیک باشه و ای دی تکراری نگیره ، مثلا 5 تا ردیف با id مقدار 1 امکان نداره داشته باشیم، اگر ستون ای دی کلید دار باشه

6-

با شبیه ساز تست میکنید؟

استارت ویندوز رو باز کنید

در قسمت سرچ snipping tool رو سرچ کنید

یه برنامه میاد، new رو بزنید، اون قسمتی که میخواین عکس بگیریدو انتخاب کنید،save کنید و در سایت picofile.com اپلود کنید و لینکشو اینجا بذارید :)

دشمنت شرمنده

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

عکسارو آپلود کردم ممنون از راهنماییت الان فقط مشکلم این دوتا ارورو که یکیش موقع زدن باتن میاد
یکیشم وقتی داخل برنامه میشیم

http://s6.picofile.com/file/8225778834/Screenshot_۲۰۱۵_۱۲_۰۱_۱۶_۳۷_۲۴.png

 

http://s6.picofile.com/file/8225778634/Screenshot_۲۰۱۵_۱۲_۰۱_۱۶_۳۷_۰۲.png

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ارور اولت که میگه یه چیزی اینیشیالایز نشده

ببین

شما بالای محیط اندروید استادیو

کنار دکمه اجرا

نوشته release

اون رو debug legacy بکن

ببین به کدو خط گیر میده

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام ممنون از راهنمایی هایت

مطالب زخیره شده در لیست ویو پاک شدند 

حالا من در لایه save_listView اطالاعاتی زخیره کردم مثلا قد حسن یاوری 25 است بعد می خواهم وقتی متغیر t از اردینو دریافت شد عددش را با لیست ویو چک کند و اگر برابر یکی از اعداد زخیره شده در لیست ویو شد مثلا 25 دریک لیست ویو دیگر در لایه ی اول همراه با اسم وفامیل زخیره کند وهر وقت وارد برنامه شذیم امار افراد را بدست اوریم 

اگر میشود کدش را بدهید .

ممنون

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

الان با توجه به توضیحاتتان تقریبا مشکلم حل شد ممنونم به غیر از اون اروره که میرم چکش می کنم با توجه به مطالبتان اما من یه سور کد دیگه دارم که مربوط به اتصال بین اندروید واردینو که خوب کار می کنه ومتغیریرو که دریافت می کنم رو tنامیدم و دارای یک لایه است که عدد و اتصالات و باتن های مر بوط هم هست الان این دو تا سورسو می خوام رو هم بریزم به دوتا لایه نیاز دارم یکیش برای اولین سورس و دومی برای دومی من صفحه mainرو برای سورس اولی گذاشتم حالا اگه اکتپیتی جدیدو ساختم باید t=hight قرار بدم تا در دیتا و لیست ویو زخیره بشه؟

و کدای سورس جدیدو در اکتیویتی دوم کپی کنم؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خیلی هم خوب

شما متغیر t رو ذخیره کن دیگه

ghadde_taraf

این متغیر در اصل مقدار قد هست

ذخیره اش کن

برای استفاده توی یه اکتیویتی دیگه هم دقیقا همین کدها رو میشه استفاده کرد

اگر میخواین دیگه sql و cur رو اینییشایلایز نکنید هم یتونید توی اکتیویتی مین و در sub process_globals تغریفشون کنید و در اکتیویتی های دیگه به شکل main.sql یا main.cur ازشون استفاده کنید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

برادر شما میتونی یکم با دیتابیس کار کنی

مثلا میگم

مفداری رو که از اردینو میگیری توی یه صفحه قرارش بده و دو سه تا فیلدم بذار که نام و نام خانوادگی هست

بعدشم بیا و نام و نام خانوادگی رو بگیر

عددم که از متغیرت میگیری

و ذخیره اش کن توی دیتابیست

هر زمان که عددی از سمت اردینو میاد برات 

با یه کوئری سرچ کن تو بانکت هست یا نه

اگه نبود هیچ شباهتی، صفحه ثبت رو باز کن

با اردینو کار نکردم اما اگه تو پیاده سازی دیتابیس مذکور مشکلی داشتید، بگید راهنماییتون کنم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

راستی این اخرین تاپیک و نویشتید من یاد یه مشکل دیگه افتادم من یه برنامه داشتم که متغیر توش زیاد بود در هر اکتیویتی متغیر داشت من اونارو توی sub process_globals تعریف می کردم و در اکتیویتی های دیگه استفاده می کردم اما در اکتیویتی های دیگر ارور میداد این مشکاش چیه؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز لطفا سوالات دیگه رو توی تاپیک های دیگه قرار بدید

الان اگر مشکلتون حل شده بهترین پاسخ رو انتخاب کنید، تا این تاپیک بسته بشه

سوالتون رو هم سرچ کنید، مطلبی نبود، تاپیک جدید بزنید براش

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

ممنونم از راهنماییتون که وقت گذاشتید و پاسخ منو دادید

اما...

من تازه کار با دیتا بیسو یاد گرفتم و در حد کتاب نوشتن بلدم ازش استفاده بعد من فیلد و کوئری نمیدونم چیه چون تنها کار سنگینی که من انجام دادم در حد یه کتاب بوده و زیاد مهارت ندارم

اگر لطف کنید و یکم باز تر کنید مطلب و ممنون میشم

در ضمن من حس می کنم با مطلبی که شما نوشته اید افراد ثابت باشن و در حد چند نفر ولی بنده می خواهم که کاربر هر چند تا افراد که بخواهد به برنامه اضافه کند

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز الان شما در گرفتن اطلاعات و کار کردن با برد های آردینو مشکلی ندارید؟ و تنها مشکلتون در دیتابیس هست؟ آموزش کار با دیتابیس در انجمن بسیار هست می تونید سرچ کتید ، البته این آموزش ها زمانی سودمند هست که شما اطلاعات را از برد آردینو گرفته و پردازش کرده باشید! اگر کمی دقیق تر مشکلتان را بفرمایید ممنون می شم!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چشم حتما

من کد هارو با هم استفاده کردم اما هنوز نتونستم بینشون ارتباط برقرار کنم ینی کد بنویسم اگر t=hgad_traf اسمشو نمایش بده هر کار کردم ارور میده

بعد اون عکس که بود ارور میداد من کارایی رو گفتید انجام دادم ولی از هیچ خطی ارور نگرفت

بعد من برناممو چطوری بذارم اگه بشه شما خودتونم یه چکش کنید ببنید مشکلش کجاست

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

ببین اونا دیگه مربوط به کار با دیتابیسه

مثلا میگم

شما با کد زیر میتونید اسم کسانی که قد 180 رو دارن ، بگیرید و بریزید توی لیست ویو

cur = sql.exequery("SELECT * FROM tbl WHERE height = '"&ghadde_taraf&"'")
for i = 0 to cur.rowCount - 1
cur.position = i
listView.addSingleLine2(cur.getstring("name"),cur.getstring("id")
end if

برای نشون دادن کد هاتون هم 

کدهارو کپی کنید، و بعد علامت  <>  

رو در بالای همین ادیتور، بزنید و کدهاتون رو پیست کنید و تایید رو بزنید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اخه من دو تا اکتویتی دارم تازه لایه ها هم هست بعد من وقتی عددو می گیرم می خوام در لیست ویو چک کنه اگر بود اسم طرفو در یک لیبل نمایش بده پس بهتره من برنامرو بزارم شما چک کنید مشکلاتشو یه دفعه بگید چون من خودمم هم حوصلم داره سر میره در مدرسمونم مسابقه هست تا هفته بعد باید برنامرو تحویل بدم می ترسم طول بکشه نرسم تازه کارهای زیباییش هم مونده

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اوکی

شما سورستون رو بذارید توی یه فایل زیپ

توی پیکو فایل اپلودش کنید و اینجا قرارش بدید

 

من در حد توانم کمک میکنم

اما قولی نمیدم که 100 درصد این سورس درست بشه

اگر هم سوال یا مشکلی ندارید، پست نزنید

سورستون رو همینجا بذارید تا من و دوستان در حد توانمون کمک کنیم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آیا من ریپورت شدم الان دو تا پست دارم که جواب نگرفتم همین پستم بیشتر از دوازده ساعته منتظرم به خاطره قانون سایت تحمل کردم که گفتید نباید عجله داریمو زود باشید بگیم ولی دیگه حد اقل پنج سات الان بیشتر از دوازده ساعت شده

بازم شرمنده اگه بی احترامی کردم

در ضمن تا الان آقای اسکندری زحمت کشیدن ازشونم ممنونم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...