hemmaty76 175 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ سلام دوستان این فیلمو نگاه کنین چجور میتونم یه همچین چیزی درست کنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ خدا خوش میاد من نت داره تموم میشه اون بشینم فیلم ببینم این فیلم برای یکی از کاربرای همین سایته به نام نیما قبادی (نمیا هر جا هستی خدا پشت پناهت ) چیزی که شما میخاد بهش میگن" اکتیوتی انمیشین" اینم یه نمونه س انیمیشن ابتدایی و بین اکتیویتی ها داش یادم میرفت عنوان سوالتم غیر مرتبط بود ها دقت کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hemmaty76 175 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ خدا خوش میاد من نت داره تموم میشه اون بشینم فیلم ببینم این فیلم برای یکی از کاربرای همین سایته به نام نیما قبادی (نمیا هر جا هستی خدا پشت پناهت ) چیزی که شما میخاد بهش میگن" اکتیوتی انمیشین" اینم یه نمونه س انیمیشن ابتدایی و بین اکتیویتی ها داش یادم میرفت عنوان سوالتم غیر مرتبط بود ها دقت کن بخدا اسمشو نمیدونستم :roomNemishe: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ خوب جناب بیات پاسختون رو دادن دیگه پست ایشون رو به عنوان پاسخ داده شده علامت بزنید عنوان تاپیکتون هم وویرایش شد و تاپیک هم بسته میشه لطف کنید از این ب بعد در موضوع تاپیک دقت کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hemmaty76 175
سلام دوستان
این فیلمو نگاه کنین
چجور میتونم یه همچین چیزی درست کنم.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.