حاج حسین 2,098 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ سلام تصویر زیر رو ببنید اینا رو چه جوری میسازند(با چه برنامه هایی میشه ساخت) اصلا به این نوع طراحی چی میگن هر میدونه لطفا بگه اگرم آموزشی چیزی هست لینک بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ فقط فتوشاپ فتوشاپ فتوشاپ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ خسته نباشی خودم میدونستم که فتوشاپه ولی اسم طراحیشم پیدا کردم میگن فلته دوستان اموزشی چیزی پیدا کردید لینک بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ خسته نباشی خودم میدونستم که فتوشاپه ولی اسم طراحیشم پیدا کردم میگن فلته دوستان اموزشی چیزی پیدا کردید لینک بدید خب اون که آره. ولی، کار ساده ای نیست...طراحی شخصیت انسان باید بلد باشی...کلا خیلی کار داره...مبحث کوچیکی نیست..نمیشه یه سرچ کنی و دقیقا آموزش همین برات بیاد...طراحی بدن انسان و ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehranarzani 39 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ frepick.com تو این سایت پراز این عکساست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ frepick.com تو این سایت پراز این عکساست فک کنم منظورت freepik.com بود خوب بود نفر بعدی .. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asajadi84 567 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۴ فقط فتوشاپ فتوشاپ فتوشاپ عزیز دل این فتوشاپ نیست! چرا اطلاعات غلط میدین!!!! این عکس (و در کل شخصیت های کارتونی این مدلی که توی بازی ها هم خیلی به وفور یافت میشن) رو با ایلاستریتور درست میکنن! که ساختشم جوری نیست که آدم یه آموزش بخونه و یاد بگیره. اولاً طرف باید توی طراحی روی کاغذ دستش خوب باشه، بعدش هم نیاز به تجهیزاتی مثل قلم نوری و این ها داره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۴ عزیز دل این فتوشاپ نیست! چرا اطلاعات غلط میدین!!!! این عکس (و در کل شخصیت های کارتونی این مدلی که توی بازی ها هم خیلی به وفور یافت میشن) رو با ایلاستریتور درست میکنن! که ساختشم جوری نیست که آدم یه آموزش بخونه و یاد بگیره. اولاً طرف باید توی طراحی روی کاغذ دستش خوب باشه، بعدش هم نیاز به تجهیزاتی مثل قلم نوری و این ها داره. خب منم نگفتم حتما با فتوشاپ طراحی شده که!!! منظورم اینه که فتوشاپ یکی از بهترین ابزار ها برای طراحی اینجور عکساست! طراحی اکثر کارکتر بازی های دو بعدی با فتوشاپ ساخته میشه....پس چطور نمیشه این تصویر رو ساخت؟!!! نمیدونم شاید نرم افزار اختصاصی برای این جور کارا وجود داشته باشه ولی فتوشاپ هم یکی از ابزار های برجسته هستش. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۴ خب منم نگفتم حتما با فتوشاپ طراحی شده که!!! منظورم اینه که فتوشاپ یکی از بهترین ابزار ها برای طراحی اینجور عکساست! طراحی اکثر کارکتر بازی های دو بعدی با فتوشاپ ساخته میشه....پس چطور نمیشه این تصویر رو ساخت؟!!! نمیدونم شاید نرم افزار اختصاصی برای این جور کارا وجود داشته باشه ولی فتوشاپ هم یکی از ابزار های برجسته هستش. آقا مهدی حرف شما درسته با فوتوشاپ هم امکان طراحی و ساخت چنین عکس هایی هست ولی اصولا با ابزار مخصوص و نرم افزار های مخصوص طراحی میشن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naser sahami 90 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۴ عین همینا میتونم رو کاغذ پیاده کنم به دردت میخوره ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.