ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۳ به نام خدا سلام دوستان ورژن 3.82 جدید Basic4Android دانلود از mediaFire سایز: 3.94MB *پسور فایل: basic4android.org لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamid 30 ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۳ نسخه 4 beta تقدیم به دوستان http://uplod.ir/5q3q5buplhve/b4a-4.00-beta.zip.htm لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ آقا آرمین لینک خرابه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاوه 10 ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ ُلام یه سوال داشتم اگه من بخوام این برنامه رو بهور خیلی ساده از اول یاد بگیرم چی کار باید بکنم؟ نرم افزاری یا لینکی یا کلیپی اگه به من معرفی کنید ممنون میشم *قلب**قلب* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ ُلام یه سوال داشتم اگه من بخوام این برنامه رو بهور خیلی ساده از اول یاد بگیرم چی کار باید بکنم؟ نرم افزاری یا لینکی یا کلیپی اگه به من معرفی کنید ممنون میشم *قلب**قلب* درود توی قسمت مقالات چند تا کتاب فارسی و انگلیسی موجوده. توی قسمت آموزش های تصویری هم که کلا آموزش تصویری بیسیک4اندروید به صورت رایگان آموزش داده شده. توی قسمت آموزش های متنی هم کلی آموزش بیسیک4اندروید هست که میتونید از صفحات آخر شروع کنید و به اول بیایید. *قلب* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.