davood1382 302 ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۴ سلام دوستان یک اموزش یا سورس میخواستم که از کاربر یک متن بگیره و در فایل txt قرار بده و متن فایلtxt رو در دیتابیس قرار بده و هر بار که وارد برنامه میشه اونو بخونه ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davood1382 302 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ Up لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ سلام. من متوجه نشدم. متن رو از کاربر بگیره و توی یه فایل txt ذخیره کنه؟؟ چرا دوباره ذخیرش کنه تو دیتابیس؟ به هرحال ، هردو مورد رو اگه سرچ کنید قبلا بحث شده. ذخیره و فراخوانی فایل تکست ، آپدیت یا insert کردن متن به دیتابیس.... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ سلامداوود جان بیا متن رو با ادیت تکست بگیر از کاربر و ی فایل txt ذخیرش کن رو دستگاهبعد با دستور Insert وارد دیتابیسکندستورات مهم Sql اینجاس :http://www.b4x.com/android/forum/threads/sql-tutorial.6736/Insert هم هست داخلشون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davood1382 302 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ سلام من اومدم یک راست متن ادیت تکست رو گرفتم و با هر بار کلیک روی دکمه ای اون متن رو وارد دیتابیس کردم با دستور insert اما این ارور رو میده image این هم کدهام Sub Button1_Click FillSimpleData End Sub Sub FillSimpleData sql.ExecNonQuery2("INSERT INTO tbl values(list,matn)", Array As Object(EditText1.Text,EditText2.Text)) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davood1382 302 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ لینک عکس ویرایش شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ اینو امتحان کن : Dim SQL1 As SQL SQL1.ExecNonQuery2("INSERT INTO EsmeTable VALUES(list,matn)", Array As Object(EditText1.Text , EditText2.Text)) ی کوچیک بزرگ بودن حروف دقت کن VALUES باید حر.ف بزرگ باشه شما کوچیک نوشتی ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davood1382 302 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ نشد این کد الان Sub Button1_Click FillSimpleData End Sub Sub FillSimpleData sql.ExecNonQuery2("INSERT INTO tbl VALUES(list,matn)", Array As Object(EditText1.Text , EditText2.Text)) End Sub این هم ارور پا برجا ax لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ نشد این کد الان Sub Button1_Click FillSimpleData End Sub Sub FillSimpleData sql.ExecNonQuery2("INSERT INTO tbl VALUES(list,matn)", Array As Object(EditText1.Text , EditText2.Text)) End Sub این هم ارور پا برجا ax عذر میخوام دسترسی ندارم ب سیستم ک امتحان کنم اینو هم ی تست کنید : SQL.ExecNonQuery2("INSERT INTO tbl VALUES(list,matn)", Array As String(EditText1.Text , EditText2.Text)) به جای Object از String استفاده شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davood1382 302 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ نشد ولی همینجوریش ازت ممنونم که پاسخ میدی عذر میخوام دسترسی ندارم ب سیستم ک امتحان کنم سیستم بیارم خدمتتون خخخ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
davood1382 302
سلام دوستان یک اموزش یا سورس میخواستم که از کاربر یک متن بگیره و در فایل txt قرار بده و متن فایلtxt رو در دیتابیس قرار بده و هر بار که وارد برنامه میشه اونو بخونه ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.