Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ سلام چد سوال درباره شبیه ساز Nox App Player داشتم: - مثل YouWave سبکه یا مثل Genymotion و Bluestaks به سیستم قوی نیاز داره ؟ - به 260 مگابایت میارزه که دانلود کنم یا نه ؟ تشکر از دوستانی که برای دیگران وقت می زارن و به سوالات اونا پاسخ می دن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ شلام نه مثل جنی موشن اونقد Cpu و Ram رو نابود نمیکنخ خودش تنظیماتداره ک میتونید مقدار Cpu و Ram مصرفی رو تنظیم کنید و پاسخ دوم هم شک نکن ارزش داره ب هرکدوم ازبچه ها ک گفتم و دانلود کردن راضین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ شلام نه مثل جنی موشن اونقد Cpu و Ram رو نابود نمیکنخ خودش تنظیماتداره ک میتونید مقدار Cpu و Ram مصرفی رو تنظیم کنید و پاسخ دوم هم شک نکن ارزش داره ب هرکدوم ازبچه ها ک گفتم و دانلود کردن راضین یعنی بنظرتون می تونه با Android Studio و B4A و... کار کنه؟ با این سیستم مشخصات: - 2GB رم - 750mb گرافیک - Cpu 2.2 گیگاهرتز ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ به احتمال زیاد اره من خودم رم ۴ گرافیک ۲ سی پی یو ۲.۸ مشکل خاصی نداره شماهم امتحان کن پشیمون نمیشی ب احتمال زیاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.