hoseinshoja 13 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ سلام اقایون من میخوام 2تا کار رو شروع کنم :1:سایت نویسی2:برنامه نویسی اندروید1: سایت نویسی میخوام به این صورت پیش برم بنظرتون خوبه؟1: html2: css3: php4:wordpressبگید خوبه یا نه؟من الان html رو بلدمداخل انجمن php و css اموزش دیدم اما چیزی نفهمدماگه میشه یه لینک یا سایت خوب بدید که بتونم این 3تا چیز رو کامل و راحت یاد بده؟2: برنامه نویسی اندرویدمن قبلا این زبان هارو کار کردم:java#Cbasic4androidکه واقعا کارم اشتباه بود هیچکدوم رو ادامه ندادم و هیچکدوم هم تحقیق نکردم راجع بهش و اینکه نمیدونستم برای اینکه بشه با #C برای اندروید کد نوشت باید با xamarin کار بکنمالان xamarin هم ریختم visual studio و eclipse و b4a رو هم دارمخوب اگه میشه بهترین زبان برای برنامه نوشتن برای اندروید رو بهم بگید و یه سایت یا لینک بدید که بشه راحت و ساده یاد بگیرممرسی به همه سوال هام جواب بدید با تشکر فراوان بوس بوس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ در زمینه وب ک هیچی حالیم نیست نظر نمیدم ولی واسه اندروید نویسی هیچی ب قدرت و وسعت جاوا نمیرسه جاوا واسه اندروید نویسی درست مثل سی شارپه تو برنامه نویسی تحت ویندوز : قوی و مقتدر حالا اکلیپس و اندروید استودیوهم ک جفتشون جاوان مقایسش بحثش جداس ک اندروید استودیو امکانات بسیار بیشتری داره نسبت ب اکلیپس بیسیک4اندروید واسه شروع بد نیست میتونه خیلیم خوب باشه و شمارو اگر تازه کار هستین با خیلی از مفاهیم آشنا کنه و لی بعدا ازش خسته میشید و کم میاره و میرید سراغ جاوا بهترین منبع فارسی زبان آموزش برنامه نویسی اندروید هم شک نکنید همیینجا هست موفق و موید باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ ببین بشین html css فول فول سو بعد برو php رو یاد بگیر حالا واسه اندروید جاوا بهترین زبانه و واقعا زبانه راجبه برنامه نویسی با c# واسه اندروید تازه اومده نمیشه نظر داد اما میشه گفت همیشه c# حرفی برای گفتن داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hoseinshoja 13 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ دیگه حال ندارم یه محیط کدنویسی دیگه دانلود کنم همون eclipseخوبهاگه میشه یه لینک یا سایت معرفی کنید توروخدا گفتم که بالا لازمه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ سلام برنامه نویسی آندروید به زبان جاوا تحت IDE ایکلیپس رو بنده آموزش هاش رو قرار میدم دوستم. موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.