shahriar 408 ارسال شده در 11 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، 2015 درود فروان خدمت کاربران گرامی من میخوام مثل اینکه تو دیتابیس آفلاین علاقه مندی ها درست میکردم بیام تو آنلاین هم یه چیزی مثل همون رو درست کنم . کدم رو اینجوری نوشتم ( خطا نمیده ولی کارم نمیکنه ) : <?php $con=mysqli_connect("localhost","shmupir_fuser","78964512","shmupir_fdb"); // Check connection if (mysqli_connect_errno()) { echo "Failed to connect to MySQL: " . mysqli_connect_error(); } $id=$_REQUEST['id']; mysqli_query($con,"set names 'utf8' "); mysqli_query($con,"UPDATE FROM flist SET active= 'yes' WHERE id= '$id'"); mysqli_close($con); ?> لطفا راهنمایی کنید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 13 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، 2015 سلام کلمه FROM رو از کوئریت پاک کن کوئری آپدیت نیازی به کلمه FROM نداره. موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 12 اسفند، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، 2015 UP چون خیلی نیاز دارم هی میارمش بالا میدونم اگه یه زحمت بدن اساتید جوابمو میدن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 11 اسفند، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، 2015 دوستان کارم گیره لطفا کمک کنید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahriar 408
درود فروان خدمت کاربران گرامی
من میخوام مثل اینکه تو دیتابیس آفلاین علاقه مندی ها درست میکردم بیام تو آنلاین هم یه چیزی مثل همون رو درست کنم .
کدم رو اینجوری نوشتم ( خطا نمیده ولی کارم نمیکنه ) :
<?php $con=mysqli_connect("localhost","shmupir_fuser","78964512","shmupir_fdb"); // Check connection if (mysqli_connect_errno()) { echo "Failed to connect to MySQL: " . mysqli_connect_error(); } $id=$_REQUEST['id']; mysqli_query($con,"set names 'utf8' "); mysqli_query($con,"UPDATE FROM flist SET active= 'yes' WHERE id= '$id'"); mysqli_close($con); ?>لطفا راهنمایی کنید .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.