shahriar 408 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ درود فروان خدمت کاربران گرامی من میخوام مثل اینکه تو دیتابیس آفلاین علاقه مندی ها درست میکردم بیام تو آنلاین هم یه چیزی مثل همون رو درست کنم . کدم رو اینجوری نوشتم ( خطا نمیده ولی کارم نمیکنه ) : <?php $con=mysqli_connect("localhost","shmupir_fuser","78964512","shmupir_fdb"); // Check connection if (mysqli_connect_errno()) { echo "Failed to connect to MySQL: " . mysqli_connect_error(); } $id=$_REQUEST['id']; mysqli_query($con,"set names 'utf8' "); mysqli_query($con,"UPDATE FROM flist SET active= 'yes' WHERE id= '$id'"); mysqli_close($con); ?> لطفا راهنمایی کنید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ سلام کلمه FROM رو از کوئریت پاک کن کوئری آپدیت نیازی به کلمه FROM نداره. موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ UP چون خیلی نیاز دارم هی میارمش بالا میدونم اگه یه زحمت بدن اساتید جوابمو میدن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ دوستان کارم گیره لطفا کمک کنید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahriar 408
درود فروان خدمت کاربران گرامی
من میخوام مثل اینکه تو دیتابیس آفلاین علاقه مندی ها درست میکردم بیام تو آنلاین هم یه چیزی مثل همون رو درست کنم .
کدم رو اینجوری نوشتم ( خطا نمیده ولی کارم نمیکنه ) :
لطفا راهنمایی کنید .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.