Amoo 2 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ سلام نمیدونم چرا اینجوری میشه ببینید : Parsing code. 0.02 Compiling code. Error Error compiling program. Error description: Unknown member: font Occurred on line: 56 setting.font=list1.Get(0) Word: font هرکاری بگین کردم نشده چه کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amoo 2 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ عزیزم میگم font چیه ؟؟؟ متغیر font رو اصلا تعریف نکردید یا اگر تعریف کردید چی هست ؟ int ? string ? object ? Typeface ? font رو من میگم برادرم دوست عزیز درست شد اشتباه خودم بود ممنون که رسیدگی کردی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ از کلمه font ایراد میگیره font چ نوع متغیری هست ؟ به چه چیزی تعریفش کردید یا نسبت دادید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amoo 2 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ این کدشه : setting.font=list1.Get(0) setting.size=list1.Get(1) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ این کدشه : settings.font=list1.Get(0) settings.size=list1.Get(1) عزیزم میگم font چیه ؟؟؟ متغیر font رو اصلا تعریف نکردید یا اگر تعریف کردید چی هست ؟ int ? string ? object ? Typeface ? font رو من میگم برادرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Amoo 2
سلام
نمیدونم چرا اینجوری میشه ببینید :
هرکاری بگین کردم نشده
چه کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.