parvin 123 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ سلام دوستان . ببخشید من سئوال هام زیادی مبتدیه . یه imageview داریم با دو تا عکس . میخوام با کلیک روی imageview اگه عکس توش مثلا 1 بود بشه 2 و اگه 2 بود بشه 1 . نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه. ممنون میشم کمکم کنین . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ سلام این تاپیک رو ببینید : http://answercenter.ir/topic/776-%DA%AF%D8%A7%D9%84%D8%B1%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%87/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parvin 123 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ کدهاییو ک استفاده کردید کامل بذارید ایراد از ساب CheckChanged توگل باتن هست اسم باتنتون رو اشتباه نذاشتید ؟؟ کداییو ک استفاده کردید قرار بدید ممنون دوست عزیز . راستش من برای درس اختیاری این ترمم برنامه نویسی اندروید برداشتم. استادمون فقط اسم b4a رو فک کنم شنیده .باور کنید هیچی بلد نیست و هیچی هم یادمون نداده جز معرفی ویوها . بهش گفتم امروز با تاگل باتن بنویسم تکلیف این هفته رو گفت نه.فقط با ایمیج ویو. .بازم ممون که وقت میزارین و کمک میکنین . جدا این انجمن از دانشگاه خیلی خیلی بهتره ( البته از دانشگاه ما .من از بقیه دانشگاه ها بیخبرم) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parvin 123 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ سلام دوتا عکسو ازمنوی Files ادد کنید و عکس اولو واسه ایمیج ویو قرار بدید سپس در ساب کلیک ایمیج ویو : If ImageView1.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets , "axe 1.png") Then ImageView1.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets , "axe 2.png") Else If ImageView1.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets , axe 2.png") Then ImageView1.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets , "axe 1.png") End If ببخشید تگ کد ندارم موفق باشید با این روش خطا میده .خطا رو پیوست کردم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hemmaty76 175 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ If ImageView1.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets , "axe 1.png") Then ImageView1.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets , "axe 2.png") Else If ImageView1.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets , "axe 2.png") Then ImageView1.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets , "axe 1.png") End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parvin 123 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ If ImageView1.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets , "axe 1.png")=true Then ImageView1.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets , "axe 2.png") Else If ImageView1.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets , axe 2.png")=true Then ImageView1.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets , "axe 1.png") End If If ImageView1.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets , "axe 1.png")=true Then ImageView1.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets , "axe 2.png") Else If ImageView1.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets , axe 2.png")=true Then ImageView1.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets , "axe 1.png") End If سلام . ممنون بزرگوار .ولی این کد غلطه. دوتا = تو یه عبارت !!!!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ با این روش خطا میده .خطا رو پیوست کردم . سلام بهترین و استاندارد ترین کار استفاده از Toggle Button هست واسه این کار ی Toggle Button قرار بدید ب جای ایمیج ویو بتدا در Sub Global : Dim ToggleButton1 As ToggleButton Dim Checked,Unchecked As BitmapDrawable Dim sld As StateListDrawable اومدیم توگل باتنمون و 2تا متغیر از نوع BitmapDrawable و ی متغیر از نوع StateListDrawable تعریف کردیم سپس داخل Activity_Create : Checked.Initialize (LoadBitmap(File.DirAssets, "Checked.png")) Unchecked.Initialize (LoadBitmap(File.DirAssets, "Unchecked.png")) در کد بالا Initialize کردیم و ادرس عکسو از DirAssests دادیم حالا میایم sld رو Initialize میکنیم و State هارو ادد میکنیم ( در اکتیویتی کریت ) : sld.Initialize sld.AddState(sld.State_Checked, Checked) sld.AddState(sld.State_Unchecked, Unchecked) ToggleButton1.Background = sld خوب تمام هست و در ساب اخر ک مربوط ب کلیک روی ToggleButton هست : Sub ToggleButton1_CheckedChange(checked As Boolean) If ToggleButton1.Checked = True Then ToastMessageShow("Check Shod",False) Else ToastMessageShow("Uncheck",False) End If End Sub موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parvin 123 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز . خطا داد بازم . پیوستش کردم. ببخش میدونم خستت کردم . شرمنده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز . خطا داد بازم . پیوستش کردم. ببخش میدونم خستت کردم . شرمنده کدهاییو ک استفاده کردید کامل بذارید ایراد از ساب CheckChanged توگل باتن هست اسم باتنتون رو اشتباه نذاشتید ؟؟ کداییو ک استفاده کردید قرار بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ تو قسمت کلیک ایمیج ویو اینو بنویس ساده ترین روش یه متغیر تعریف کن dim a as int a=0 if a=0 then این عکسو لود کن(عکس اول) a=1 else این عکسو لود کن(عکس دوم) a=0 end if موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ سلام دوتا عکسو ازمنوی Files ادد کنید و عکس اولو واسه ایمیج ویو قرار بدید سپس در ساب کلیک ایمیج ویو : If ImageView1.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets , "axe 1.png") Then ImageView1.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets , "axe 2.png") Else If ImageView1.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets , axe 2.png") Then ImageView1.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets , "axe 1.png") End If ببخشید تگ کد ندارم موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
parvin 123
سلام دوستان . ببخشید من سئوال هام زیادی مبتدیه .
یه imageview داریم با دو تا عکس . میخوام با کلیک روی imageview اگه عکس توش مثلا 1 بود بشه 2 و اگه 2 بود بشه 1 .
نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه. ممنون میشم کمکم کنین .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.