حمید زارع 331 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ سلام من میخام اطلاعاتم برحسب تاریخ مرتب بشه و از دیتابیس فراخوانی بشه درضمن حتما هم باید از limit استفاده کنم این کد رو در Scroll_ScrollChanged نوشتم : Cur=SQLACC.ExecQuery2("SELECT * from Table OFFSET LIMIT ?,?",Array As String(AddRecord,PnlCount)) این کد بالا کار میکنه ولی نمی تونم sort کنم به این شکل هم که می نویسم خطا میده : Cur=SQLACC.ExecQuery2("SELECT * from Table order by Date DESC OFFSET LIMIT ?,?",Array As String(AddRecord,PnlCount)) لطفاً راهنمایی کنید ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ خودم پیدا کردم مشکل از آموزش بود که در فروشگاه قرار داره در یکی از تاپیکها آقای آرتا راهنمایی کرده بودند اینجوری درسته : Cur=SQLACC.ExecQuery2("SELECT * from Table order by Date DESC LIMIT ?,?",Array As String(AddRecord,PnlCount)) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
حمید زارع 331
سلام
من میخام اطلاعاتم برحسب تاریخ مرتب بشه و از دیتابیس فراخوانی بشه
درضمن حتما هم باید از limit استفاده کنم
این کد رو در Scroll_ScrollChanged نوشتم :
این کد بالا کار میکنه ولی نمی تونم sort کنم
به این شکل هم که می نویسم خطا میده :
لطفاً راهنمایی کنید ...
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.