alaghemand 82 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ با سلام من میخاستم بدونم چه طوری میشه پس زمینه رو کوچیک کردهمون طور که توی عکسی که پیوست کردم میبینید پس زمینه رو حذف کردم اما میخوام همین پس زمینه ای که مونده رو کوچیک یا بزرگ کنم منظورم همون پس زمینه ی چهارخونه چهار خونه استاگر هم اسم تخصصی داره این پس زمینه لطفا بگید راستی اگر فونتی سراغ دارید که BOLD میکنه ( برای انگلیسی ) لطفا برام بزارید چون BOLD کردن تنهای نوشته زیاد BOLD نمیشه میخام بیشتر باشهبا تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ اون ۴خونه ۴خونه ک میگید Transparent Background هست ک طبق همون لینک اموزشی ک توی اون تاپیکت بهت دادم میشه سایزشو با عدد کوچیکو بزرگ کرد موقع ساختن پروژه جدید هم میشه تغییر داد دوباره همون اموزشو بخون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ درود منظورتون CTRL+T هست ؟ یا ALI+CTRL+i ؟ جواب سوالتون یکی از این دو تا هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ اون ۴خونه ۴خونه ک میگید Transparent Background هست ک طبق همون لینک اموزشی ک توی اون تاپیکت بهت دادم میشه سایزشو با عدد کوچیکو بزرگ کرد موقع ساختن پروژه جدید هم میشه تغییر داد دوباره همون اموزشو بخون من که کامل خواندم و پیدا نکردم درود منظورتون CTRL+T هست ؟ یا ALI+CTRL+i ؟ جواب سوالتون یکی از این دو تا هست اولی که میاد عکس رو کوچک و بزرگ میکنه دومی هم که هم عکس و هم بکگراند رو کوچک و بزرگ میکند من میخام فقط همون بکگراند حذف شده بزرگ و کوچک شود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.