mobah 132 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ بنده را ببخشید .خیلی تو انجمن سرچ کرم چیزی پیدا نکردم. میشه راهنمایی کنید تا یک منو باشه که عکس ها با یک فاصله ای از هم تو کل صفحه نمایش داده بشه و عکس هم سایزش به هم نخوره عکس ها کنار هم باشند مثل لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ سلام اگع آیتم هاتون کمه و محدوده می تونید به صورت دستی از طریق Designer Script انجام بدید. شما کافیه ابتدا واسه ردیف اول محور X رو بدست بیارید و برای ردیف های بعدی استفاده کنید.و چیزی که اینجا تعییر می کنه Y هستش و برای ردیف های بعدی یک تناسبی در نظر بگیرید و هر دفعه اضافش کنید. شما ابتدا محور X ها رو تنظیم کن بعد محور Y ها. بازم نتونستید بگید یک نمونه کد براتون قرار میدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ التماس دعا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ سلام ای کاش جست و جو میکردید اموزش کاملشو آقای ارتا زحمتشو کشیدن http://answercenter.ir/topic/7809-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%86-%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84-%D9%88%DB%8C%D9%88-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%B3%D8%AA%D9%88%D9%86%DB%8C-%D9%85/ التماس دعا محتاجیم ب دعا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ از دیزاینر اسکریپت استفاده کنید تا تو صفحات نمایش مختلف بهم نخوره. سرچ کنید تو انجمن هست آموزشش....مبحث خیلی ساده ایه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ http://answercenter....رت-چند-ستونی-م/ مرسی ولی این اموزش دیتا بیس هم داره نمیشه ساده تر باشه خیلی هم ممنونم اگر لطف کنید ممنون میشم 0 بدون دیتا بیس باشه دیزاینر اسکریپت تعداد عکس های کنار هم ممکنه 8 تا بشه .... یعنی میشه؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ مرسی ولی این اموزش دیتا بیس هم داره نمیشه ساده تر باشه خیلی هم ممنونم اگر لطف کنید ممنون میشم 0 بدون دیتا بیس باشه سلام اگر میخواید خیلی ساده و مبتدی باشه دیگه باید با دیزاینر اسکریپس کار کنید و به هر عکستون روی دیزاینر مختصات بدید با x و y ک دقیقا در کجا قرار بگیره ک واقعا روانیتون میکنه و وقت گیر و غیر استاندارده توصیه میکنم همینو یاد بگیرید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ ببخشید یعنی اگر تو دیزاینر این کار رو بکنم مشه 8 تا عکس هم تنظیم کنم که بیاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ ببخشید یعنی اگر تو دیزاینر این کار رو بکنم مشه 8 تا عکس هم تنظیم کنم که بیاد میشه ولی باید بشینید ریز ریز کد و شماره و عدد بدید خیلی وقت گیر و اعصاب خورد کنه بازم میگم آموزش اقا ارتا رو یاد بگیرید راحت بشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ مرسی تشکر . سعی میکنم. من فکر میکردم بشه این کار رو کرد ولی حال که گفتین سعی میکنم . از شما فراوان ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rjm1379 18 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ درسته اون آموزش بهتره اما اصلا وقت گیر نیس اگه مخ تو کار کنه اصلا وقت گیر نیس و سریع محاسبه میشه و با دیزاینر ساخته میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ من نمیدونم تو دیزاین چی بسازم که تا این کار رو بکنم..مثل لیست ویو باشه و مثل عکسی که تو پست اول گذاشتم. sql خیلی پیچیدس اما ایول داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mobah 132
بنده را ببخشید .خیلی تو انجمن سرچ کرم چیزی پیدا نکردم.
میشه راهنمایی کنید تا یک منو باشه که عکس ها با یک فاصله ای از هم تو کل صفحه نمایش داده بشه و عکس هم سایزش به هم نخوره
عکس ها کنار هم باشند
مثل
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.