Amoo 2 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ سلام به مثال وقتی برناممونو ساختیم چجوری بفرسیم به مارکت ها؟ خروجی بگیریم تو اسمارت فونمون بعد بای برنامه مثه Cleanmaster بک اپ بگیریم بریزیم رو پی سی؟ چجوری؟ به قولی چجوری خروجی بگیریم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AllRich 53 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ یعنی وقتی خروجی میگیری ( برنامه رو اجرا میکنی ) از قسمت بالای صفحه طبق عکس زیر از حالت Debug بزار رو حالت Release و بعدش خروجی بگیر از برنامت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ من میخوام برنامرو ارسال کنم میگه نباید از کلید debug (sign استفاده کنید یعنی چی؟ جوابتون اینجاس http://answercenter.ir/topic/9669-%D8%AE%D8%B7%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-sign-key/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza71 32 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ مثل اینکه بازار امروز مشکل پیدا کرده ...هر برنامه جدیدی اپلود میکنم میزنه بسته نباید با کلید دیباگ امضا (Sign) شده باشد ...در حالی که خروجی رو در حالت release گرفتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ مثل اینکه بازار امروز مشکل پیدا کرده ...هر برنامه جدیدی اپلود میکنم میزنه بسته نباید با کلید دیباگ امضا (Sign) شده باشد ...در حالی که خروجی رو در حالت release گرفتم ن داداش یک سری تغییرات دارن.جواب مشکلت.ن ت. این تایپیک خطا در Sign Key - پرسش و پاسخ (بیسیک4اندروید) - AnswerCenter.IR لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ سلام clean master واسه چی دیگه شما برنامه رو چ با بیسیک چ با جاوا ک نوشتی و تموم شد ازش ران میگیری و فایل خروجیش با پسوند apk رو از پوشه پروژتون بر میدارید و میفرستید واسه مارکت ها لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amoo 2 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ همونی که در پوشه ی files قرار دارد؟ ببخشید تازه کارم دیگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ همونی که در پوشه ی files قرار دارد؟ ببخشید تازه کارم دیگه فایل apk در پوشه objects هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amoo 2 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ من میخوام برنامرو ارسال کنم میگه نباید از کلید debug (sign استفاده کنید یعنی چی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Amoo 2
سلام
به مثال وقتی برناممونو ساختیم چجوری بفرسیم به مارکت ها؟
خروجی بگیریم تو اسمارت فونمون بعد بای برنامه مثه Cleanmaster بک اپ بگیریم بریزیم رو پی سی؟
چجوری؟ به قولی چجوری خروجی بگیریم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.