rezakakaei 15 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ :roomNemishe: :roomNemishe: :roomNemishe: :roomNemishe: سلام و خسته نباشید همه دوستان دوستام یک سوالی داشتم وقتی برای کلیک میخوای کد بزنی طبق اموزش سوم سایت داخل فایل جاوا برنامه میشی و وقتی شروع به کد نویسی میکنی خط اول Butten b= (Butten) findViewById(R.id.button); خط دوم وقتی میزنم b.setOnClickListener(new View.OnClickListener(){ هیچ کدوم از رویدادها را برام نمیاره حتی OnClickListener هم نمیاره در صورتی که cntrl+spase هم میزنم ولی باز نمیاره حت خطهای بعد هم که Override این چیزها هستش اونها هم نمیاد خود اندروید استادیو مشکل داره من اشتباه کردن جایی مشکل از کجاست دوستان من شرمنده همگی هستم میدونم سوالم پیش پا افتادست ببخشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ @rezakakaei ببخشید میشه داخل تلگرام یک پی ام بدید بهم ایدی شما را پیدا نمیکنه من اونم درست کردم ولی باز همون ارور میده Error:Execution failed for task ':app:compileDebugJavaWithJavac'. > Compilation failed; see the compiler error output for details. Error:(16, 21) error: cannot find symbol class button سلام حتما ی جا اشتباه میکنیددیگه برادر من این کدارو تست کن buttonname.setOnClickListener(this); buttonname.setOnClickListener(new View.OnClickListener() { @Override public void onClick(View view) { //کدات } }); قسمت بالای کلست ک توش کداتو هم مینویسی اینو بنویس public class Main extends ActionBarActivity implements View.OnClickListener { // do your stuff } فیلم اموزشی گذاشتم ک برادر من با دقت ببینید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز ببینید شما اول میاید دکمتون رو معرفی میکنید توسط ایدی بعدش میاید واسش ی OnClickListener تعریف میکنید واسه زمانی ک روش کلیک شد فلانکارو انجام بده موقعی ک میزنی : .b1.setOnClickListener(new View موقعی ک .View رو میزنی منظورم از نقطه دات هست موقعی ک اینو میزنی سریع نرو گزینه اولی ک میادو بزن اندروید استودیو یکم سنگینه و دیر میاد فانکشن ها وقتی اینو زدی ۲تا onclicklistener میاد شما اونیو ک ایکون سبز رنگ داره انتخاب کن و Enter بزن خودش واست void رو میسازه موضوع تاپیکتونم اصلا مناسب نیست ویرایشش کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezakakaei 15 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ سلام این ارور میاد Error:(15, 9) error: cannot find symbol class Butten Error:(15, 21) error: cannot find symbol class Butten Error:Execution failed for task ':app:compileDebugJavaWithJavac'. > Compilation failed; see the compiler error output for details. کد که زدم هم اینه { super.onCreate(savedInstanceState); setContentView(R.layout.activity_main); button b = (Butten) findViewById(R.id.button); b.setOnClickListener(new View.OnClickListener() { @Override public void onClick(View v) { Intent io = new Intent(MainActivity.this, ac2.class); startActivity(io); } }); } لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ سلام این ارور میاد Error:(15, 9) error: cannot find symbol class Butten Error:(15, 21) error: cannot find symbol class Butten Error:Execution failed for task ':app:compileDebugJavaWithJavac'. > Compilation failed; see the compiler error output for details. کد که زدم هم اینه { super.onCreate(savedInstanceState); setContentView(R.layout.activity_main); button b = (Butten) findViewById(R.id.button); b.setOnClickListener(new View.OnClickListener() { @Override public void onClick(View v) { Intent io = new Intent(MainActivity.this, ac2.class); startActivity(io); } }); } داخل پرانتز موقع معرفی اشتباه نوشتید butten باید بنویسید button ب این شکل : button b = (Button) findViewById(R.id.button); لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezakakaei 15 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ @rezakakaei ببخشید میشه داخل تلگرام یک پی ام بدید بهم ایدی شما را پیدا نمیکنه من اونم درست کردم ولی باز همون ارور میده Error:Execution failed for task ':app:compileDebugJavaWithJavac'. > Compilation failed; see the compiler error output for details. Error:(16, 21) error: cannot find symbol class button لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rezakakaei 15
:roomNemishe: :roomNemishe: :roomNemishe: :roomNemishe:
سلام و خسته نباشید همه دوستان
دوستام یک سوالی داشتم وقتی برای کلیک میخوای کد بزنی طبق اموزش سوم سایت داخل فایل جاوا برنامه میشی و وقتی شروع به کد نویسی میکنی خط اول
خط دوم وقتی میزنم
هیچ کدوم از رویدادها را برام نمیاره حتی OnClickListener هم نمیاره در صورتی که cntrl+spase هم میزنم ولی باز نمیاره حت خطهای بعد هم که
Override
این چیزها هستش اونها هم نمیاد
خود اندروید استادیو مشکل داره من اشتباه کردن جایی مشکل از کجاست
دوستان من شرمنده همگی هستم میدونم سوالم پیش پا افتادست ببخشید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.