arastooms 1,046 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ سلام به همه عزیزان برنامه من برای اجرای بهتر نیاز به یک برنامه دیگری داره که باید روی گوشی نصب باشه!! آیا من میتونم این فایل مکمل رو که پسوند apk داره در برنامه نویسی برنامه خودم بیام در پوشه فایل قرار بدم و دکمه ای در منو قرار بدم که کار بر در صورت تمایل با کلیک بر روی اون برنامه بیاد شروع به نصب اون فایل apk بکنه؟؟ ///////////// آگر پاسخ سوال مثبت هست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید و یا لینکی برای آموزش و دستورات برنامه نویسی این کار معرفی کنید //////////////و آیا مارکت ها مثل بازار و .... با این کار مشکلی ندارند و آنتی ویروس ها برنامه رو ویروس شناسایی نمی کنند؟؟///////// با تشکر از همه عزیزان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ سلام ارسطو جان اول فایل apk رو ک میخوای نصب کنی بریز تو Assets و بعدش تو اکتیویتی کریت ی شرط بذار ک اگر فایلی با اسم فایل apk مورد نظرت رو دستگاه نبود بیاد فایل apk رو از Dir.Assets کپی کنه بهمثلا Dir.Internal بعد با این کتابخانه نصبش کن http://answercenter.ir/topic/8677-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-sinstaller-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-apk-%D8%A7%D8%B2-%D9%87%D8%B1-%D8%A2%D8%AF%D8%B1%D8%B3%DB%8C/ واسه گیر دادن بازار هم بستگی داره برنامهایک میخوای نصب کنی چی باشه ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ سلام ارسطو جان اول فایل apk رو ک میخوای نصب کنی بریز تو Assets و بعدش تو اکتیویتی کریت ی شرط بذار ک اگر فایلی با اسم فایل apk مورد نظرت رو دستگاه نبود بیاد فایل apk رو از Dir.Assets کپی کنه بهمثلا Dir.Internal بعد با این کتابخانه نصبش کن http://answercenter.ir/topic/8677-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-sinstaller-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-apk-%D8%A7%D8%B2-%D9%87%D8%B1-%D8%A2%D8%AF%D8%B1%D8%B3%DB%8C/ واسه گیر دادن بازار هم بستگی داره برنامهایک میخوای نصب کنی چی باشه ... پس شدنی هست !!! مرسی از شما الیاس جان متشکر و پست رو پاسخ داده شده اعلام میکنم که مدیران پست رو ببندن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
arastooms 1,046
سلام به همه عزیزان
برنامه من برای اجرای بهتر نیاز به یک برنامه دیگری داره که باید روی گوشی نصب باشه!!
آیا من میتونم این فایل مکمل رو که پسوند apk داره در برنامه نویسی برنامه خودم بیام در پوشه فایل قرار بدم
و دکمه ای در منو قرار بدم که کار بر در صورت تمایل با کلیک بر روی اون برنامه بیاد شروع به نصب اون فایل apk بکنه؟؟
/////////////
آگر پاسخ سوال مثبت هست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید و یا لینکی برای آموزش و دستورات برنامه نویسی این کار معرفی کنید
//////////////
و آیا مارکت ها مثل بازار و .... با این کار مشکلی ندارند و آنتی ویروس ها برنامه رو ویروس شناسایی نمی کنند؟؟
/////////
با تشکر از همه عزیزان
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.