puyan.best 18 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ چطور میشه 30 تا محدوده کنار هم تعریف کرد ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
puyan.best 18 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ سلام هموطن میتونی 4 تا پنل بذاری 4 تا قسمت اکتیویتی مختصاتم که 50% 50% 50% 50% میدی کلا بعد در رویداد کلیک هر کدو یه چی بنویسی الفا شون رو هم صفر کن که معلوم نباشن همین الان تصمیم گرفته بودم برم سمت جاوا که شما لطف کردی راهنمایی کردی واقعا ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ سلام محدوده توی دیزاینر اسکریپت منظورتونه یا ... ؟؟؟ بیشتر توضیح بدید میخواید چیکا کنید لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ فکر کنم منظورتون این باشه که مثل کد activity.addview که مختصات x , y میدیم و شئ مورد نظرمون رو روی صفحه رسم میکنیم همین کار رو انجام بدیم ولی به جای رسم شئ اون قسمت از مختصات داده شده لمس بشه من دنبالش رفتم ولی با بسیک نمیشه و باید برین سمت جاوا تا این کارو انجام بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
puyan.best 18 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ فکر کنم منظورتون این باشه که مثل کد activity.addview که مختصات x , y میدیم و شئ مورد نظرمون رو روی صفحه رسم میکنیم همین کار رو انجام بدیم ولی به جای رسم شئ اون قسمت از مختصات داده شده لمس بشه من دنبالش رفتم ولی با بسیک نمیشه و باید برین سمت جاوا تا این کارو انجام بدید آره منظورم همینه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ سلام هموطن میتونی 4 تا پنل بذاری 4 تا قسمت اکتیویتی مختصاتم که 50% 50% 50% 50% میدی کلا بعد در رویداد کلیک هر کدو یه چی بنویسی الفا شون رو هم صفر کن که معلوم نباشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
puyan.best 18 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ سلام هموطن میتونی 4 تا پنل بذاری 4 تا قسمت اکتیویتی مختصاتم که 50% 50% 50% 50% میدی کلا بعد در رویداد کلیک هر کدو یه چی بنویسی الفا شون رو هم صفر کن که معلوم نباشن خیلی هم خوب ------------------- دوستم ویرایش کردم که اخطار نگیرید اگر جواب گرفتید از تاپیک، پاسخ داده شده بزنید تا ببنیدم تاپیکو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
puyan.best 18
چطور میشه 30 تا محدوده کنار هم تعریف کرد ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.