t_reza 8 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ سلام. ویندوز من خیلی به هم ریخته و سنگین شده بود، ویندوزو عوض کردم و ویندوز ۱۰ ریختم، حالا تو B4a حروف و متون فارسی اینطوری نشون داده میشن: چطور میشه این مشکل رو حل کرد؟ تا جایی که میتونستم تو تنظیمات ویندوز همه جا رو زبان و مکان رو farsi یا persian یا iran کردم ولی درست نشد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
t_reza 8 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۴ ویندوز 10 رو به آخرین ورژنش آپدیت کردم و توی قسمت optional features چیزهایی که مربوط یه arabic یا persian بود رو دانلود کردم درست شد. با تشکر از همه دوستان. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AllRich 53 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ سلام دو حالت وجود داره از نظر من یا format = persian نیست در این قسمت ↓ یا این که فونت های فارسی رو نداری دقت کن کیبورد فارسی به این صورت انتخاب کن ↓ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ فقط تو b4a این مشکل هست یا خیر مثلا برو یه فیلم با زیرنویس فارسی باز کن ببین اونجا درست نشون میده یا خیر احتمال میدم یونکد رو فارسی نزاشتید یه قسمت هست تو تنظیمات زبان (همین پنجره تب اخر ادمینستور اونجا باید یونیکد رو بزاری presin بعدشم فک کنم ریست میشه ویندوز و درست میشه) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
t_reza 8 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ کسی چنین مشکلی نداره؟ من برم ویندوز 7؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
t_reza 8 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ متشکر از پاسخ. تب format درسته: تب Location هم درسته: تب Administrative هم درسته: زبان فارسی رو هم اضافه کرده م: پایین سمت راست ویندوز هم این شکلیه: همه ی برنامه های دیگه هم درسته. فیلم هم باز میکنم درسته: فونت هم یه پک صد و بیستایی فونت فارسی بود، نصبش کردم. یه ورژن قدیمی تر از b4a هم نصب کردم. بازم درست نشد! مونده م دیگه واقعا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۴ من تا حال با این مورد برنخوردم معمولا مثلا تو فیلم زیرنویسو باز میکردم و علامت سوال و حروف بهم ریخته نشون میداد میرفتم یونیکد رو فارسی میکردم حل میشد این مورد شما از استثناهاس من خودم از 7 استفاده میکنم و مشکلی ندارم اگر با نصب مجدد مشکلی نداری آخرین راه نصب دوباره ویندوزه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
t_reza 8
سلام. ویندوز من خیلی به هم ریخته و سنگین شده بود، ویندوزو عوض کردم و ویندوز ۱۰ ریختم، حالا تو B4a حروف و متون فارسی اینطوری نشون داده میشن:
چطور میشه این مشکل رو حل کرد؟ تا جایی که میتونستم تو تنظیمات ویندوز همه جا رو زبان و مکان رو farsi یا persian یا iran کردم ولی درست نشد.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.