taha1371 84 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ سلام من یه متن فرا خونی کردم تو ScrollView میخوام که وسط باشه از کنار نیاد ایا کد داره اکه داره کد چپ و راست و وسطش چه باید بنویسم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha1371 84 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ سلام شما چه کدی استفاده میکنی که از کنار میاد دقیق کدهات رو بذار که بررسی کنیم برای وسط چین کردن متنت هم باید از Gravitiy استفاده کنی label1.Gravity = Gravity.center اگر متنتون از کناره های اسکرول ویو میزنه بیرون از کتابخونه هایی مثه فراخوانی یا auto scroll size (اگه اشتباه نکنم) استفاده کنید... من کدی نذاشتم خودش کنار هست اما کد شمار و گذاشتم امد وسط کد چپ وراستش میگید داداش مرسی داری خیلی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ سلام من یه متن فرا خونی کردم تو ScrollView میخوام که وسط باشه از کنار نیاد ایا کد داره اکه داره کد چپ و راست و وسطش چه باید بنویسم سلام شما چه کدی استفاده میکنی که از کنار میاد دقیق کدهات رو بذار که بررسی کنیم برای وسط چین کردن متنت هم باید از Gravitiy استفاده کنی label1.Gravity = Gravity.center اگر متنتون از کناره های اسکرول ویو میزنه بیرون از کتابخونه هایی مثه فراخوانی یا auto scroll size (اگه اشتباه نکنم) استفاده کنید... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ قربانت label1.Gravity = Gravity.Right 'rast chiin' label1.Gravity = Gravity.Left 'chap chiin' لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
taha1371 84
سلام من یه متن فرا خونی کردم تو ScrollView میخوام که وسط باشه از کنار نیاد ایا کد داره اکه داره کد چپ و راست و وسطش چه باید بنویسم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.