ehspor 37 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ سلام با این روش می تونید به ویو هاتون انیمیشن اظافه کنید 1 توی پوشه res ی پوشه به نام anim ایجاد کنید و ی فایل xml بسازید بعدکد زیر را داخلش بنویسید res/anim/fade.xml. <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <set xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android" android:interpolator="@android:anim/accelerate_interpolator" > <alpha android:fromAlpha="0" android:toAlpha="1" android:duration="2000" > </alpha> <alpha android:startOffset="2000" android:fromAlpha="1" android:toAlpha="0" android:duration="2000" > </alpha> </set> کد زیر را هم به کد جاواتون اضافه کنید public void fade(View view) { ImageView image = (ImageView)findViewById(R.id.imageView); Animation animation1 = AnimationUtils.loadAnimation(getApplicationContext(), R.anim.fade); image.startAnimation(animation1); } به لایوت اصلیتون هم این کد را اظافه کنید <Button android:layout_width="wrap_content" android:layout_height="wrap_content" android:text="fade" android:id="@+id/button3" android:layout_alignTop="@+id/button2" android:layout_alignParentRight="true" android:layout_alignParentEnd="true" android:onClick="fade"/> لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehspor 37 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ اگر انیمیشنهای بیشتری هم بخواهید از این لینک استفاده کنید http://www.tutorialspoint.com/android/android_animations.htm لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ داداش این انیمیشن رو به چی اضافه میکنه؟ واسه اکتیویتیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ داداش این انیمیشن رو به چی اضافه میکنه؟ واسه اکتیویتیه؟ مختار جان تا جایی که من میدونم انیمشن در جاوا یکم پیچیده اس این یه انیمیشن به هر ویو یی میده و برای اندروید استادیو هم هست البته یه سری کتابخونه هم هستن برای انیمیشن دادن که عالی و جالبن اما این روش اصلی هست تا جایی که من مطلعم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ آها گرفتم. فکر کردم واسه بیسیکه. دنبال یه روش ساده واسه انیمیشن بین دو اکتیویتی هستم . ممنون داداش شهاب ------------------- سرچ کن دلاور، حامد یه اموزش گذاشته بود قبلا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.