cloner01001 38 ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۳ با سلام ، من سورس یه برنامه رو از سایت شما گرفتم و تو بیسیک وارد کردم ( تمام مراحل نصب و راه اندازی رو طبق فیلم آموزشی همین سایت انجام دادم ) ولی در ساخت فایل apk چنین اروری میاد ، لطفا راهنمایی کنید تصویر : http://up.vbiran.ir/uploads/844614209703414013_Untitled.png لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۳ خب شما میتونید با استفاده از شبیه سازای دیگه تست کنید کنار فلش ابی نوشته debug اون رو به release تغییر بده بعد ازش خروجی بگیر تو فولدر ابجکت فایل apk ساخنه میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۳ سلام از منوی tools گزینه ی restart adb servar رو انتخاب کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۳ مطمئنید که شبیه ساز اندروید رو راه اندازی و اجرا کردید؟ باید کاملا بارگذاری بشه، قفلش رو باز کنید و بعد میتونید برنامه نوشته شدتون رو داخلش تست کنید. اگه بعد از اجرا کردنش بازهم این ارور پیش اومد از منوی Tools گزینه Restart Adb Server رو انتخاب کنید و بعد کامپایل کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salmana 174 ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۳ شاید دوستمون اصلا نمیدونه این ارور مربوط به چیه؟ این ارور یعنی برنامه بیسیک4اندروید به گوشی یا شبیه ساز وصل نیست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۳ همینطور که دوستان گفتند شما شبیه سازتون رو قبل از اجرا کردن برنامه راه اندازی نکردید... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
cloner01001 38
با سلام ، من سورس یه برنامه رو از سایت شما گرفتم و تو بیسیک وارد کردم ( تمام مراحل نصب و راه اندازی رو طبق فیلم آموزشی همین سایت انجام دادم ) ولی در ساخت فایل apk چنین اروری میاد ، لطفا راهنمایی کنید
تصویر :
http://up.vbiran.ir/uploads/844614209703414013_Untitled.png
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.