Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ سلام دوستان کی می دونه نام این فونت چیه و چطوری می تونم اون رو تهیه کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
esmaeil76 135 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ سلام whatfontis.com يك سرويس رايگان و ساده آنلاين است كه امكان تعيين نوع فونت هر نوع تصوير را در اختيارتان قرار ميدهد. به واقع تنها كاري كه با ورود به سرويس بايد انجام دهيد، آپلود تصوير مورد نظر از طريق دكمه Browse است. اگر تصوير در جايي از وب قرار دارد، ميتوانيد آدرس وبي آن را در بخش Or specify a URL وارد كنيد. نكته قابل توجه آنكه پس از تحليل عكس ليستي از فونتهاي موجود در آن برايتان به نمايش درآمده و ميتوانيد لينك دانلود آنها را در اختيار داشته باشيد. درصورتيكه ميخواهيد در ليست نهايي فقط فونتهاي رايگان نمايش داده شوند، قبل از كليك روي دكمه Continue، گزينه Display only free fonts را انتخاب كنيد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ فونت ایران سنس هست . داخل نت سرچ کنی سایت خریدش میاد ولی قیمتش خیلی به صرفه نیست برای هر اپ پولی که از این فونت استفاده کنی باید 30 هزار تومن بدی برای لایسنس تجاری هم باید 200 هزار تومن بدی البته یه فونت رایگان هم هست تقریبا شبیه همین اسمش ایرانین سنس هست اون رایگانه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ فونت ایران سن سریف یا به عبارتی سنس سریف 3 هستش. http://fontiran.com/خانواده-فونت-ایران-سن-سریف-iran-sans-پنج-وزن-هم/ اگه میخواید پول بدید پیشنهاد میکنم ندید....فونت های زیبایی هم هستن که رایگانن! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ دوستان یه فونت تقریبا شبیه این رو کسی نمی شناسه؟ خیلی دنبال چنین فونتی بودم... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ دوستان یه فونت تقریبا شبیه این رو کسی نمی شناسه؟ خیلی دنبال چنین فونتی بودم... فونت وزیر و ایرانین سنس تقریبا مثل این هستن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.