coco 1,746 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ سلام دوستان! من موقعی که میخوام تو اندروید استودیو اکتیویتی از نوع scrolling یا blank بسازم(نه موقعی که میخوام empty activity بسازم!) برام لی اوت رو لود نمیکنه! این هم اسکرین شات : ممنون!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ سلام شایان خوشجله لایوت رو اصلا بالا نمیاره یا تو render کردن ارور میده ؟ Sdk کامل و درست درمون داری ؟ ی عکس بذار از Sdk خودت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ سلام شایان خوشجله لایوت رو اصلا بالا نمیاره یا تو render کردن ارور میده ؟ Sdk کامل و درست درمون داری ؟ ی عکس بذار از Sdk خودت سلام کلا نمیاره بالا! اون اولا که نصب کرده بودم حدود 2 ماه پیش رندر نمیکرد الان بالا نمیاره اس دی کی هم کامله فکر کنم! اینم sdk manager : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ موقعی که تم پروژه رو میکنم material light این ارور رو میده : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ موقعی که تم پروژه رو میکنم material light این ارور رو میده : ppp.PNG automaticalii add missing attritubes رو بزن ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ automaticalii add missing attritubes رو بزن ! کار نمیکنه! (هییچ عملی انجام نمیشه وقتی میزنم!) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ سلام شما همون قسمتی که زده 21 یعنی api 21 که شبیه ساز مربوطشو برای نمایش اجزا نشون میده این رو روی مثلا 19 قرار بدید ببینید بازم موردی داره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۴ سلام شما همون قسمتی که زده 21 یعنی api 21 که شبیه ساز مربوطشو برای نمایش اجزا نشون میده این رو روی مثلا 19 قرار بدید ببینید بازم موردی داره. باز هم نشد!!! :( لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
coco 1,746
سلام دوستان!
من موقعی که میخوام تو اندروید استودیو اکتیویتی از نوع scrolling یا blank بسازم(نه موقعی که میخوام empty activity بسازم!) برام لی اوت رو لود نمیکنه!
این هم اسکرین شات :
ممنون!!!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.