cloner01001 38 ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۳ سلام دوستان من سورسی دانلود کردم از همین انجمن ، که حالا نیازه تغییراتی توش بدم ، ولی این تغییرات تو فایل bal باید انجام بشه یعنی فایل bal رو که تو پوشه files هست با نت پد باز کردم و فهمیدم باید تغییراتی انجام بشه ، ولی کد ها اینطور میشه: http://up.vbiran.ir/uploads/72014209948464804_Untitled.png میخواستم بدونم چطور باید تغییرات رو انجام بدم ؟ فایل باید در کجا ادیت بشه که عبارات فارسی درست نشون داده بشه؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
cloner01001 38 ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۳ دوست عزیز کی به شما آموزش داده که فایل bal با نت پد باز میشه *عصبانی*فایل bal رو با خود برنامه basic4android باز کن *زبونک* ممنون از جوابتون ، ولی چطوری ؟ من فایل اصلی رو باز می کنم ولی این فایل باز نمیشه لطفا جواب بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رضا جابرپور 179 ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۳ دوست عزیز کی به شما آموزش داده که فایل bal با نت پد باز میشه *عصبانی*فایل bal رو با خود برنامه basic4android باز کن *زبونک* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فایل b4a رو در basic4android باز کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza-love 29 ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۳ Designer --> File --> Open و فایل با پسوند Bal رو انتخاب کن و لیوت اضافه میشه و میتونی تغییرات رو بدی ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhossein.kashan 22 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با این باز کن نه چیز دیگه ای basic4android لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
cloner01001 38
سلام دوستان
من سورسی دانلود کردم از همین انجمن ، که حالا نیازه تغییراتی توش بدم ، ولی این تغییرات تو فایل bal باید انجام بشه یعنی فایل bal رو که تو پوشه files هست با نت پد باز کردم و فهمیدم باید تغییراتی انجام بشه ، ولی کد ها اینطور میشه:
http://up.vbiran.ir/uploads/72014209948464804_Untitled.png
میخواستم بدونم چطور باید تغییرات رو انجام بدم ؟ فایل باید در کجا ادیت بشه که عبارات فارسی درست نشون داده بشه؟
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.