سلام دوستان با عرض شرمندگی من هنوز خوب متوجه نشدم که این دستورات چه تفاوت هایی باهم دارن و دقیقا کدومش دسترسی کاربر معمولی رو به فایل های برنامه محدود میکنه !! اگر از دوستان عزیزی هست من رو راهنمایی کنه ممنون میشم ( هدفم اینه آدرس محل نصب فایلها طوری باشه که با گوشی معمولی که روت ننننشده به راحتی دیده نشه وبا فایل منیجر در دست رس نباشه با تشکر این رو میدونم که پوشه فایل برنامه هست که خودمون همه مشخصات رو داخلش قرار دادیم و خروجی میگیریم File.DirAssets ولی بقیه رو نمیدونم که از این آدرس File.DirAssets به کجا فایل رو انتقال بدم
مثلا این دستور زیر این آدرس File.DirInternal کجاست دقیقا ؟؟ حافظه خود گوشی؟ مموری کارت ؟؟ قسمت روت گوشی؟؟ یا ...
If File.Exists(File.DirInternal,"data_base.db")=False Then
File.Copy(File.DirAssets,"data_base.db",File.DirInternal,"data_base.db")
End If
سوال
arastooms 1,046
سلام دوستان
با عرض شرمندگی من هنوز خوب متوجه نشدم که این دستورات چه تفاوت هایی باهم دارن و دقیقا کدومش دسترسی کاربر معمولی رو به فایل های برنامه محدود میکنه !!
اگر از دوستان عزیزی هست من رو راهنمایی کنه ممنون میشم
( هدفم اینه آدرس محل نصب فایلها طوری باشه که با گوشی معمولی که روت ننننشده به راحتی دیده نشه وبا فایل منیجر در دست رس نباشه
با تشکر
این رو میدونم که پوشه فایل برنامه هست که خودمون همه مشخصات رو داخلش قرار دادیم و خروجی میگیریم
File.DirAssets
ولی بقیه رو نمیدونم که از این آدرس File.DirAssets به کجا فایل رو انتقال بدم
مثلا این دستور زیر این آدرس File.DirInternal کجاست دقیقا ؟؟
حافظه خود گوشی؟
مموری کارت ؟؟
قسمت روت گوشی؟؟
یا ...
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.