محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ سلام , بعد از 2 ماه فکر کنم ! دارم پست میدم , موضوع جدید کارم خلاف قوانین این انجمن خوب هست و خب کلا از زمانی که بودم خیلی بهتر شده و دوستان ماشالا همه استاد و به به لذت میبره آدم فقط خواستم بگم داخل یه موضوع جدید که هر دقیقه به یادتون هستم و جویای احوال رفیقای قدیمی , اونایی که ازشون یاد گرفتم تا همین یه ذره چیزی که بلدمو بتونم اپش کنم رفیقایی مثل شهاب و الیاس و Pejman Nikravan گل و شایان و بقیه اساتید از جمله آقای ایزدی گل اینم شانس ما بود بلاخره که توی اوج پیشرفتم , اوج یادگیریم سیستمم بسوزه و از بین بره ! و خب , هیچکاریم از دستم برنیاد ... درسی که گرفتم این بود که تا یچیزیو دارید قدرشو بدونید و ازش نهایت استفاده رو ببرید ... ایشالا باز هم بیام و باز هم شروع کنم , از اول , با چیزایی که یادمه و با کمک شما ... دوستتون دارم همتون رو ممدرضا معتمدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ سلام به سلامتی آقای معتمدی عزیز 3> انشاءالله که با یک مرور ساده تمامی مطالب رو یادتون میاد و در انتظار پیشرفت های بیشتر و بهتر در کنار همدیگه 3> لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
esmaeil76 135 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ ما بیشتر داداش. ما از تازه واردها هستیم. خوشحال شدیم یک استاد دیگه هم اضافه شد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ سلام محمد خیلی خیلی خوشحالم که بعد از این مدت ، خبری ازت شد و اومدی ایشاالله که خیلی خیلی زود مشکلاتی که داری، برطرف میشه و باز میای که بیشتر از الان بترکونیم مواظب خودت باش دلاور لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ به به. سلام محمد. مرسی که از ما و این انجمن یاد کردی بابات اون قضیه خیلی ناراحت شدم ، بازهم بیا کنار ما وقتی سیستم گرفتی.... منتظریم. مواظب خودت باش داداش گل ، هرجا که هستی امیدوارم موفق باشی. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.