mkabir 186 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ سلام دوستان من متاسفانه private sign key عوض کردم و الان رمز قبلی یادم نمیاد و می خوام اپدیت جدید برنامم رو بفرستم برا بازار که بازار میگه بسته نباید با قبلی تفاوتی داشته باشه چیکار باید کنم؟راهی داره رمزش پیدا کنم؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
esmaeil76 135 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ محیط برنامه نویسی رمز عبور را در فایل INI ذخیره می کند. نمیشه از ساین کی قبلی بدون ورود رمز استفاده کرد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mkabir 186 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ یعنی هیچ کاریش نمیشه کرد؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mkabir 186 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ سلام دوباره دوستان من که رمزش یادم اومد خداروشکر حل شد ولی همیشه یادتون باشه که sign key چی دادید که درغیر این صورت هیچ کدوم از مارکت ها قبول نمی کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HAMED1148 1 ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۶ سلام منم مثل شما رمزش فراموش کردم نمیتونم کاری انجام بدم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mkabir 186
سلام دوستان
من متاسفانه private sign key عوض کردم و الان رمز قبلی یادم نمیاد و می خوام اپدیت جدید برنامم رو بفرستم برا بازار که بازار میگه بسته نباید با قبلی تفاوتی داشته باشه
چیکار باید کنم؟راهی داره رمزش پیدا کنم؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.