boghalamoon 13 ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۳ *همینه*سلام*همینه* چطور میتونم آخرین پست وبلاگ یا سایت خاصی رو ببینم؟ داده های متنی کفایت میکنه. یعنی متنی رو که آخرین بار ارسال کرده هروقت بخوام روی گوشی من دانلود بشه ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nicetitle 18 ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۳ سلام با عنوان خبرخوان سرچ کنی به نتیجه میرسی... برای مقدمه ی کار: باید rss اون سایت رو داشته باشی نمونه های خوبی گذاشته شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۳ شما نمونه سایت بدید من کمکتون میکنم. همونظور که دوستمون گفت با ار اس اس سایت خیلی بهتر هست. برنامه دریافت اخرین اخبار رزبلاگ رو که ساخته بودم به زودی سورسش رو قرار میدم. که از ار اس اس 6 مطلب اخر رو دریافت میکنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
boghalamoon 13 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ دمت گررررررم سایتش فرق نمیکنه وبلاگ هم باشه بهتر چون به شخصه با وبلاگ ها بیشتر سروکار دارم اون پستی هم که گذاشتی دارم میرم که دانلودش کنم ممنون از کمکی که میکنی *مرسی* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
boghalamoon 13 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ داداش سورس نمونشو بهم بدی کارم راه میفته مهندسی معکوس توی خون ایرانیاست )) کداشو بررسی میکنم در میارم چی شده . دیدم نرم افزارتو اون کاری رو که میخوام میکنه دمت گرم موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
boghalamoon 13
*همینه*سلام*همینه*
چطور میتونم آخرین پست وبلاگ یا سایت خاصی رو ببینم؟
داده های متنی کفایت میکنه.
یعنی متنی رو که آخرین بار ارسال کرده هروقت بخوام روی گوشی من دانلود بشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.