taha1371 84 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ سلام دوستان دیدی تو برنامه های مثه قران متن با صدا هماهنگ هست و هر چی میخونه روی متن مشخص میشه وه متن خودش بالا میره چه کار باید کرد اگه کسی بلده لطفا یه سورس نمونه هم بزاره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hemmaty76 175 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ سلام دوستان دیدی تو برنامه های مثه قران متن با صدا هماهنگ هست و هر چی میخونه روی متن مشخص میشه وه متن خودش بالا میره چه کار باید کرد اگه کسی بلده لطفا یه سورس نمونه هم بزاره به گمونم اون متن ها باتون باشه.تصویرشم متنشه با فرمت png لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sis1367 9 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ ی سورس هم بزاره یکی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hemmaty76 175 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ والا من قشنگ متوجه نشدم سوال رو.دو تا برداشت داشتم از سوال. دوتام سورس ساختم اولی دومی رمز فایل ها answercenter.ir لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۴ به گمونم اون متن ها باتون باشه.تصویرشم متنشه با فرمت png نه اینطوری نیست با پوزیشن اسکرول ویو یا لیست ویو کار میکنه حالا چه جور من خودم کار نکردم ولی به طور حتم از این روشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
taha1371 84
سلام دوستان دیدی تو برنامه های مثه قران متن با صدا هماهنگ هست و هر چی میخونه روی متن مشخص میشه وه متن خودش بالا میره
چه کار باید کرد اگه کسی بلده لطفا یه سورس نمونه هم بزاره
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.