مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۴ سلام و خسته نباشید خدمت دوستان خب دوست عزیزمون SoRoUsH زحمت کشیدن و گام دوازدهم رو به صورت اختصاصی انجمن برامون آماده کردن توی این آموزش کار کردن با Spinner رو به طور کامل یاد میگیریم لینک دانلود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
KMOHAMMAD 10 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۷ نقل قول من اومدم کد زیر را برای اسپینر گذاشتم spiner1 .add(cursor.getstring("link")) و داخل این ستون دیتابیس 7 تا دارم که با اسپینر لود میشه حالا بفرمائید که توی ایتم کلیک اسپینر چطوری این هفت تا را از هم تفکیک کنم؟؟؟ اینجا هم باز هم اولی 0 میشه و اخری 6 یا فرق داره؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m007moh 181 ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۷ در 12 ساعت قبل، KMOHAMMAD گفته است : من اومدم کد زیر را برای اسپینر گذاشتم spiner1 .add(cursor.getstring("link")) و داخل این ستون دیتابیس 7 تا دارم که با اسپینر لود میشه حالا بفرمائید که توی ایتم کلیک اسپینر چطوری این هفت تا را از هم تفکیک کنم؟؟؟ اینجا هم باز هم اولی 0 میشه و اخری 6 یا فرق داره؟؟ واسه اسپینر باید با value , position تشخیس بدید چون مثل لیست ویو نمیشه مقدار بهش فرستاد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.