puyan.best 18 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۴ سلام .......... من اطلاعاتی در مورد ساخت این صفحه ها ندارم! کلا چطوری میشه اینطور صفحه هارو کنار هم ساخت ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۴ اوکی متوجه شدم مشکلی تو روند برنامه ایجاد نمیکنه چون جای استفاده نشده یادم بگم عنوان هم طبق معمول گویای سوال نبود سوال هم داشته تو این رابطه همون جا بپرسی بهتره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۴ اسلایدر عکس ( Image Slider ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
puyan.best 18 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۴ اسلایدر عکس ( Image Slider ) با این کار کردم خودم ........ یه ایرادایی داره.......... دیگه نیس جز این ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۴ با این کار کردم خودم ........ یه ایرادایی داره.......... دیگه نیس جز این ؟ مثلا چه ایراداتی داره؟!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
puyan.best 18 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۴ مثلا چه ایراداتی داره؟ اصلاح میکنم..... منظورم از ایراد ( سورسش) بود ......... 2 تا ارور میداد یکیشو برطرف کردم یکیشو نه..... ارور مربوط به duration هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
puyan.best 18
سلام .......... من اطلاعاتی در مورد ساخت این صفحه ها ندارم! کلا چطوری میشه اینطور صفحه هارو کنار هم ساخت ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.