dostmobile 329 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۴ سلام دوستان یه صفحه وب دارم تو برنامم و میخوام به کمک برنامم بتونم یک کلمه رو جایگزین مطلب صفحه وب کنم مثال: اینجا ایران است میخوام توی تکست یه کلمه بنویسم و زدن روی باتن با کلمه ایران جایگزین بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۴ سلام. باید کل کد های صفحه رو که تو وب ویو لود شده بگیرید که با گت المنت انجام میشه web.executeJavascript(webview1,"B4A.CallSub('get',true,document.documentElement.outerHTML)") وقتی دریافت شد ریخته بشه تو یه متغیر. sub get(a as string) str=a end sub بعد با کلمه مورد نظر ریپلیس بشه. str=str.Replace("ایران","کلمه جدید") و بعد دوباره لود بشه تو وب ویو. webview1.LoadHtml(str) (اگه کد html رو دارید دیگه نیاز نیست با گت المنت از وب ویو گرفته بشه ، فقط مراحل بعدیش رو انجام بدید) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۴ آره فایل آفلاینه یه فایل وب ذخیره دارم پس بدون گت المنت حله ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۴ آره فایل آفلاینه یه فایل وب ذخیره دارم پس بدون گت المنت حله ؟؟؟ سلام دوستم اره دیگه ، فایل رو readString کنید بعدم عبارت رو تبدیلش کنید با کدی که پژمان جان دادن str=str.Replace("ایران","کلمه جدید") اگر هم کد وب باشه و افلاین نباشه، یادمه با httpjob میشد گرفتش مثلا مثل زیر Dim ht As HttpJob ht.Initialize("job",Me) ht.Download("www.shahab.com") End Sub Sub jobdone(job As HttpJob) Dim str As String = job.GetString.Replace("iran","iran saaraye man ast") End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
dostmobile 329
سلام دوستان
یه صفحه وب دارم تو برنامم و میخوام به کمک برنامم بتونم یک کلمه رو جایگزین مطلب صفحه وب کنم
مثال:
اینجا ایران است
میخوام توی تکست یه کلمه بنویسم و زدن روی باتن با کلمه ایران جایگزین بشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.