rezanaseri 6 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۴ با سلام من یک اپلیکیشن فروشگاه مثل دیجی کالا می خواهم بسازم یک مشکل دارم در ظاهر اولیه دیجی کالا پنل های مختلف وجود دارد چجوری انها را ایجاد نمایم به عنوان مثال اول یک اسلاید شو است بعد منو بعد محصولات پرفروش بعد محصولات جدید که هر کدام ار بخش ها یک اسلاید افقی هستند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۴ خب میتونید از اسکرول ویو افقی استفاده کنید به اسن تایپیک برید http://answercenter.ir/topic/5197-%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%D9%88%D9%84-%D8%A7%D9%81%D9%82%DB%8C-%D9%88%DB%8C%D9%88-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D9%84-%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%88%D8%AA/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۴ میگم اپشو بزار برای خاطر اینه که بهتر بتونم کمکت کنم (من خودم گوشی ندارم مجبور شدم گوشی یکی از رفقامو بگیرم نصب کنم) برای اسلاید منو اصلش اینه آموزش تصویری راه اندازی MSmaterialdrawer راستچین بهمراه ریسورسها اگر با راه انداختن لایبری اپ کامکت مشکل داری این یکی (ولی خب مثل بالایی خوب در نمیاد) سورس اسلاید منو حرفه ای متریال تو صفحه اصلی اسلایدشو نداره اسلایدنگ پنله که نمونه سورسش هست مابقی کار (جدید ترین ها و.. ) همگی مولتی پنل هست با اندک خلاقیت و مولتی پنل که نمونه سورس و آموزش تصویرش موجوده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۴ من اپشو ندارم apk بزار تا خوب بتونم کمکت کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezanaseri 6 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۴ https://cafebazaar.ir/app/com.digikala/?l=fa لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezanaseri 6 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۴ میشه یکی کمکم نمایید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rezanaseri 6
با سلام
من یک اپلیکیشن فروشگاه مثل دیجی کالا می خواهم بسازم
یک مشکل دارم
در ظاهر اولیه دیجی کالا پنل های مختلف وجود دارد
چجوری انها را ایجاد نمایم
به عنوان مثال اول یک اسلاید شو است
بعد منو
بعد محصولات پرفروش
بعد محصولات جدید
که هر کدام ار بخش ها یک اسلاید افقی هستند
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.