نیما 30 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ سلام داداشای گل . برم سر اصل مطلب آقا من میخوام وقتی باتن هاید رو زدم notification استارت بشه و برنامه بسته بشه اما کار کنه و متوقف نشه (مخفی بشه) و وقتی هم از برنامه خارج شدم notification هم غیر فعال بشه . کمک کنید Sub btnHidde_Click StartService(Notifi) Activity.Finish End Sub Sub btnExit_Click ExitApplication End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab1392 47 ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام به دوستان و اساتید گرامی من میخوام Notification همینطور بالا بمونه و نشه حذفش کرد راهنمایی کنید لطفا ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام به دوستان و اساتید گرامی من میخوام Notification همینطور بالا بمونه و نشه حذفش کرد راهنمایی کنید لطفا ؟ noti.autocancel = False کن ببین حل میشه ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رضا جابرپور 179 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ سلام اگه مشکلت حل نشده این لینک و ببین پسورد هم که مثل همیشه basic4android.org می باشد http://s4.picofile.com/file/8164217942/%D8%AE%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87.rar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nicetitle 18 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ داخل سرویس مودال از " استوپ سرویس " استفاده کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما 30 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ دوست عزیز من مشکلم این نیست ! notification کارشو قشنگ انجام میده . اونو که میگی نوشتم خودم . سوالم این دوتاست : 1- با یک باتن برنامه مخفی بشه و در حالت notification به کارش ادامه بده 2- با زدن یه باتن تو منو ، هم برنامه کلا بسته بشه و هم notification غیر فعال بشه کسی میدونه کمک کنه لازم دارم . ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رضا جابرپور 179 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ سلام یه service1 بساز و مقادیر رو توش بریز Sub Service_Start (StartingIntent As Intent)StartActivity StartActivity(نام فعالیتت رو بنویس) StopService("") CancelScheduledService("") End Sub بعددش توی Activity_Resume فایل main نت این کد و بنویس : Sub Activity_Resume StopService(service1) CancelScheduledService(service1) End Sub اگه برنامه ات بسته هم بشه فعالیتت در جریانه امیدوارم متوجه شده باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما 30 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ دستت درد نکنه داش مشکلمو خودم جوره دیگه حل کردم . وقتی اکتیویتی استارت شد سرویس رو استارت کردم وقتی طرف دکمه home رو بزنه برنامه مخفی میشه و به کارش ادامه میده ، و یکی دیگه هم با زدن exit هم برنامه خارج میشه و هم سزویس متوقف میشه . بازم ممنون عزیز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
JamalG 12 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ خب آقا نیما چرا شماهم کدتو نمیزاری ماهم استفاده کنیم و با هاش کارکنیم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما 30 ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۳ شما مشکلت کجاست دوسته من ؟ بگو من کد اون قسمتو واست بزارم . اگه کد مخفی شدن برنامه رو میخوای بهت بگم کد خواسی نداره فقط ترفندش اینه که با استارت برنامه ، سرویس هم استارت بشه تا هروقت کاربر کلید home رو زد برنامه در حالت پس زمینه به کارش ادامه بده با همون سرویس . بازم نفهمیدی بپرس مشکلتو به یاد قدیما بقول رفقا ( موفق باشــــــــیم *چشمک* ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ahmadipd 1 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ مطالب کل سایت عالی هستند شرمنده اینجا سوال میپرسم کسی نیست بگه چجوری میشه رنگ LED نوتیفیکیشن رو عوض کرد هر رنگی که میخواییم بذاریم خیلی خیلی ضروریییییییه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
نیما 30
سلام داداشای گل . برم سر اصل مطلب
آقا من میخوام وقتی باتن هاید رو زدم notification استارت بشه و برنامه بسته بشه اما کار کنه و متوقف نشه (مخفی بشه)
و وقتی هم از برنامه خارج شدم notification هم غیر فعال بشه . کمک کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.