_Ali.Destroyer_ 7 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۴ سلام من میخوام برنامه ای بسازم که مثل تلگرام برای اولین بار مطالبی رو نشون بده و دیگهخ نشون نده چه کار باید کنم ؟مثلا اول برنامه یه سری اموزش بده به کاربر بعد از اون دیگه نمایش داده نشه . ممنون ا زکمک شما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alimo 138 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۴ با این کد می تونی مثلا اکتویتی تنظیمات رو برای بار اول اجرا کنی If File.Exists(File.DirInternal,"1.txt")=False Then StartActivity(tanzimat) File.WriteString(File.DirInternal,"1.txt","1") End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۴ در این مورد بارها و بارها سوال شده و بارها و بارها جواب داد شده این یه نمونشه خواهشنا قبل از طرح سوال سرچ بفرمایید هم تو وقت صرفه حویی میشه هم تو وقت ما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
_Ali.Destroyer_ 7
سلام من میخوام برنامه ای بسازم که مثل تلگرام برای اولین بار مطالبی رو نشون بده و دیگهخ نشون نده چه کار باید کنم ؟
مثلا اول برنامه یه سری اموزش بده به کاربر بعد از اون دیگه نمایش داده نشه . ممنون ا زکمک شما
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.