rezagh99 46 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۴ سلام دوستان این ارور سرم رو به درد آورده نمیدونم مشکل از کجاست میخواستم روشی پیدا کنم که عکس و متن رو باهم در دیتابیس قرار بدم من آموزش قراردادن عکس در دیتابیس و از دوست خوبمون مهدی حسین دوست بود رو دیدم و مراحل رو طبق اون آموزش پیش رفتم اما باز هم با ارور مواجه میشم سورسش رو هم گزاشتم که اگه میتونید ببینید و بهم بگید مشکل از کجاست خیلی ممنون :gol: دانلود سورس اینم عکس از ارور هنگام ران کردن: میخواستم این پست رو توی همون تاپیک آموزش ویدئویی قرار دادن عکس در دیتابیس بزارم اما اون تاپیک قفل بود پیشاپیش ممنون از راهنماییاتون راستی یلداتون هم مبارک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ سلام والا من منظورتون رو متوجه نشدم اون آموزشه هم ندیدم. کد شما هم که ظاهرا مشکلی نداره. یا من اشتباه میکنم به هرحال این یه سورس کتاب عکسو متن باهم امیدوارم به کارتون بیاد. http://s6.picofile.com/file/8229379676/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8_%D9%85%D8%AA%D9%86_%D9%88_%D8%B9%DA%A9%D8%B3_%D8%A8%D8%A7%D9%87%D9%85.zip.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۴ سلام دوست گرامی من آموزش هارو ندیدم ولی نمیدونم این چیزی که میگم یک باگ هستش یا ویژگی شما وقتی یک bitmap رو به صورت آرایه تعریف میکنی فقط یک متدش قابل استفاده هست ( متد Length ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezagh99 46 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۴ متوجه نشدم اگه میتونین آموزش رو ببینید و بهم راهش رو بگین یا بیشتر توضیح بدید مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezagh99 46 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ سلام والا من منظورتون رو متوجه نشدم اون آموزشه هم ندیدم. کد شما هم که ظاهرا مشکلی نداره. یا من اشتباه میکنم به هرحال این یه سورس کتاب عکسو متن باهم امیدوارم به کارتون بیاد. http://s6.picofile.com/file/8229379676/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8_%D9%85%D8%AA%D9%86_%D9%88_%D8%B9%DA%A9%D8%B3_%D8%A8%D8%A7%D9%87%D9%85.zip.html ممنون-مشکل نیست-چون خود آقا مهدی آموزش دادن ممکنه بیشتر متوجه ارور من بشن- آقا مهدی اگه این پست رو دیدی توروخدا سوالم رو جواب بده بد جوری گیر کردم آقا پژمان فقط یه چیزی این سورسی که دادی..اسکرول ویوش با صفحه فیت نیست......چطوری فیت کنمش؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezagh99 46 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۴ دوستان کسی روشی بلد نیست؟؟؟ خیلی لازم دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezagh99 46 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۴ آقای مهدی حسین دوست دوست خوبم اگه این تاپیک رو دیدی توروخدا روش حل مشکل من رو بگو هر کس دیگه هم که بلد بود لطفا بگه خیلی لازم دارم مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rezagh99 46
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.