salmana 174 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ دوست خوبمون پژمان درخواست استفاده از دیتابیس اکسس رو در بیسیک داشتن که من هم سورسی داشتم در این باره گفتم اینجا بزارم تا راحتر در دسترس همه باشه Jackcess.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirking76 15 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ میشه دیتابیس اکسس رو اپلود کرد و به صورت انلاین در اون جست و جو کرد ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ شاید بشه به هر حال هیچ کاری نشد نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کتابخانه رو کپی کردم در اجرای برنامه پیام خطا ذیل رو میده Cannot find: C:\Program Files\Anywhere Software\Basic4android\libraries\jackcess-1.2.10.jar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M.goolzar 0 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۵ برای منم همین ارور رو میده !!! Compiling generated Java code. Error Cannot find: d:\Program Files (x86)\Anywhere Software\Basic4android\libraries\jackcess-1.2.10.jar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
visman 2 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۵ با b4a میشه به sqlserver وصل شد و مثل mysql ارتباط برقرار کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.