cloner0101 10 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۳ سلام دوستان این ارور رو چطوری رفع کنم؟ لطفا نگید برو سرچ کن و ...... جواب بدید لطفا http://s6.uplod.ir/i/00417/fewf42hqvcv6.png لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۳ عزیز ممکنه کد نویسیتون رو تا حدی که خودتون مشکل ندارید بزارید ؟ از روی کد نویسی بهتر میشه فهمید که مشکل از کجاست و میفهمیم که میخواهید چه کاری رو انجام بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۳ دوست عزیز اینجوری چیزی رو نمیشه فهمید حدس بنده اینه به خاطر خالی بودن EditText این فقط حدسه.یه توضیح بده یا کدتو قرار بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 cloner0101 10 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۳ دوست عزیز کد نویسی اشکال نداره یا جاوا و یا بیسیک و یا ............... من مشکل داره همین برنامه رو یه نفر دیگه کامپایل کنه اجرامیشه واسه من مشکل داره ولی نمیدونم چیش مشکل داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 ایمان سعیدی 48 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۳ چیزی از manifest پاک نکردید؟ فقط در اجرا شدن این برنامه به مشکل برخورد میکنید؟ میگه در javac این فایل وجود نداره javac رو دوباره نصب کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مهران محمودی 778 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۳ دوست عزیز من یه کاری میگم انجام بده اگه درست نشد اونوقت java jdk رو حذف و از دوباره نصب کن ! در بیسیک به منوی Project برو و گزینه Package Name رو انتخاب کن. مقدار Package رو برابر با: persiancg.calculator قرار بده، و تایید کن. حالا کامپایل کن اگه درست نشد باید کاری که در بالا گفتم رو انجام بدی. موفق باشی. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۳ به 64 یا 32 بیت بودن jdk و ویندوزت هم بستگی داره امیدوارم این موردو رعایت کرده باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
cloner0101 10
سلام دوستان
این ارور رو چطوری رفع کنم؟
لطفا نگید برو سرچ کن و ......
جواب بدید لطفا
http://s6.uplod.ir/i/00417/fewf42hqvcv6.png
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده