nasim 370 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۴ سلان من میخوام برای کتابم یه لیست علاقه مندی درست کنم الان برای long click listview میتونم بنویسم ولی وقتی میخوام باتن بذارم نمیشه ارور میده کد باتن باید چی باشه تا وقتی روش کلیک میشه به لیست علاقه مندیام اضافه بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۴ سلام این در اصل مربوط به کتابخونه فراخاوانی نیست عزیزم شما الان یه دکمه داری توی صفحه متنت و میخوای کلیک که شد، اضافه شه به علاقه منید؟ خوب توی ماژولی که لیستت توش هست و در ساب پراسس گلوبالز یه متغیر به اسم meghdar درست میکننی... dim meghdar as string در رویداد کلیک لیست ویو meghdar = value startActivity(matn) در ماژول بعدی که ماژول متن هست و در رویداد کلیک sql.exenonquery("UPDATE tbl SET fave = '1' WHERE id = "& listModule.meghdar) مشکلی بود بپرسید عزیزم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
nasim 370
سلان من میخوام برای کتابم یه لیست علاقه مندی درست کنم
الان برای long click listview میتونم بنویسم ولی وقتی میخوام باتن بذارم نمیشه ارور میده
کد باتن باید چی باشه تا وقتی روش کلیک میشه به لیست علاقه مندیام اضافه بشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.