AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ سلام دوستان یه سوال دارم از خدمتتون آیا بیسیک این امکان رو داره که دستگاهی که میخوایم اپ هامون تست بشه رو از طریق یو اس بی وصل کنیم و مثل همون B4A Bridge استفاده کنیم؟؟؟ ممنون میشم روش این کارو بهم بگید باتشر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
manoochehr_sh 55 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ سلام دوستان یه سوال دارم از خدمتتون آیا بیسیک این امکان رو داره که دستگاهی که میخوایم اپ هامون تست بشه رو از طریق یو اس بی وصل کنیم و مثل همون B4A Bridge استفاده کنیم؟؟؟ ممنون میشم روش این کارو بهم بگید باتشر http://www.answercenter.org/content/software/basic4android/app/190 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ سلام بستگی به اندرویدت usb debugging رو فعال کن داخل گوشیت بعد گوشیت رو وصل کن به کامپیوتر برنامه رو تست بزن اگه نشد برنامه مخصوص گوشیت رو هم دانلود کن و نصب کن مثلا واسه سامسونگ اینه SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ سلام مشکلی توی درایور ندارم وقتی وصل میکنم و Usb debugging فعال باشه. خود لپ تاپ، بعنوان Android Adb میشناسه ولی یه کدی باید باشه که متصلش کنه به بیسیک مگه نه؟ خود بیسیک شناسایی میکنه؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ سلام مشکلی توی درایور ندارم وقتی وصل میکنم و Usb debugging فعال باشه. خود لپ تاپ، بعنوان Android Adb میشناسه ولی یه کدی باید باشه که متصلش کنه به بیسیک مگه نه؟ خود بیسیک شناسایی میکنه؟؟ والا من همین طوری گوشیم رو وصل می کردم و شناساییش می کرد الان چند وقته سیستمم قاط زده نتونستم تست بزنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
AMiN.M7892 1,029
سلام دوستان یه سوال دارم از خدمتتون
آیا بیسیک این امکان رو داره که دستگاهی که میخوایم اپ هامون تست بشه رو از طریق یو اس بی وصل کنیم و مثل همون B4A Bridge استفاده کنیم؟؟؟
ممنون میشم روش این کارو بهم بگید
باتشر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.