من یه برنامه دارم که از دیتابیس آفلاین استفاده می کنه و از طریق دیتابیس آنلاین آپدیت می شه.
توی آپدیت دیتابیس آفلاین مشکلی ندارم.
مسئله من اینجاست که میخوام دیتابیس آنلاین به جای اینکه به صورت دستی توی سرور آپدیت بشه، از طریق یه برنامه اندروید دیگه، که در اختیار خودم هست آپدیت کنم، یعنی دیتبیس آفلاینی که خودم ساختم رو بهش بدم و رکوردهاش رو منتقل کنم به دیتابیس آنلاین.
توی ساخت دیتابیس و جدول مربوطه مشکلی ندارم. مشکل اصلی من انتقال رکوردهای db آفلاین، یکی پس از دیگری به db آنلاین هست.
ضمنا کدهایی که به کار می برم اینهاست:
offTOon.Initialize("writekhtr",Me)
cur=sql3.ExecQuery("SELECT * FROM khtr"&code.Text)
Log("offrowcount="&cur.RowCount)
For i=0 To cur.RowCount-1
cur.Position=i
post="code="&code.Text&"&id="&cur.GetString("id")&"&titr="&cur.GetString("title")&"&matn="&cur.GetString("matn")&"&mozoo="&cur.GetString("mozoo")
Log(post)
offTOon_writekhtr.PostString("http://rahrovanevesal.ir/App/Rahrovan/plt/khtrWrite.php",post)
Next
اینم کدهای php
<?php
header('Content-Type: text/html; charset=utf-8');
$con=mysqli_connect("localhost","********","**********","*************");
if (mysqli_connect_errno())
{
echo "Failed to connect to MySQL: " . mysqli_connect_error();
}
$code=$_POST['code'];
$id=$_POST['id'];
$titr=$_POST['titr'];
$matn=$_POST['matn'];
$mozoo=$_POST['mozoo'];
if($con){
mysql_set_charset('utf8');
}
$sql="INSERT INTO khtr".$code." (id,titr,matn,mozoo) VALUES('$id','$titr','$matn','$mozoo')";
if (mysqli_query($con,$sql))
{
echo "records Writed successfully";
}
else
{
echo "Error writing: " . mysqli_error($con);
}
mysqli_close($con);
?>
نتیجه این کدها اینه که توی دیتابیس آنلاین فقط یه سطربه من میده و اون هم آخرین رکورد دیتابیس آفلاین هست(ضمنا اون یه خط هم با حروف به هم ریخته هست!)
سوال
mirsedali 99
با سلام خدمت اساتید
من یه برنامه دارم که از دیتابیس آفلاین استفاده می کنه و از طریق دیتابیس آنلاین آپدیت می شه.
توی آپدیت دیتابیس آفلاین مشکلی ندارم.
مسئله من اینجاست که میخوام دیتابیس آنلاین به جای اینکه به صورت دستی توی سرور آپدیت بشه، از طریق یه برنامه اندروید دیگه، که در اختیار خودم هست آپدیت کنم، یعنی دیتبیس آفلاینی که خودم ساختم رو بهش بدم و رکوردهاش رو منتقل کنم به دیتابیس آنلاین.
توی ساخت دیتابیس و جدول مربوطه مشکلی ندارم. مشکل اصلی من انتقال رکوردهای db آفلاین، یکی پس از دیگری به db آنلاین هست.
ضمنا کدهایی که به کار می برم اینهاست:
اینم کدهای php نتیجه این کدها اینه که توی دیتابیس آنلاین فقط یه سطربه من میده و اون هم آخرین رکورد دیتابیس آفلاین هست(ضمنا اون یه خط هم با حروف به هم ریخته هست!)ممنون میشم راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
17 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.