AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ سلام خدمت همه دوستان محترم راستش من مدتی با بازار همکاری میکردم و اپ هام اونجا میزاشتم و درآمدی کسب نکردم ازش(البته اپ پولی نداشتم،فقط رایگان و درون پرداخت بود) حالا میخوام یه مدت برم مایکت، از دوستانی که تجربه کار با مایکت و بازار رو داشتن میخوام کمکم کنند و بگن هرکدوم از اینا چه مزیتایی دارند و آیا مایکت درآمد خوبی داره؟ (درآمد میلیونی رو نمیگم!) لطفا بصورت مقایسه ای بگید تا آسان فهم تر باشه باتشکر از شما دوست عزیز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ سلام من تو همه ما رکتها برنامه گذاشتم ؛هیچ کدومش به گرد بازار نمیرسه؛اگه از بازار درآمدی نداشتی کلا بیخیال برنامه نویسی شو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ چه کاریه. تو همه مارکت ها بزار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ چه کاریه. تو همه مارکت ها بزار اینکارو که کلا بیخیال شو آپدیت کردنش خیلی دردسر داره چون قوانین مارکت ها فرق داره با هم دیگه اصلا کلی مشکل و ایراد داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moein921 2 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ من هم موافق اینم اگه از بازار کسب درآمد نکردی دیگه هیچ جا کسب درآمد نمیکنی مثل بازار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.