boghalamoon 13 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ سلام اگه ممکنه یه سورس بزارین در حالی که توش توضیح داده شده باشه هر قسمت واسه چه کاریه من تازه شروع کردم واسه همین توضیحاتش برام مهمه میخوام جابجایی بین لایوت ها با انیمیشن باشه خیلی ساده عوض نشن ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
boghalamoon 13 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۳ کسی نیست کمکم کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۳ سلام صبور باشید بنده آزمایش کنم که اگه جواب داد براتون سورشو پیوست میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۳ http://answercenter.ir/thread1201.html#post6985 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bidgol 83 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اين سورس را مي تونيد مجددا آپلود كنيد خطا مي ده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
boghalamoon 13
سلام
اگه ممکنه یه سورس بزارین در حالی که توش توضیح داده شده باشه هر قسمت واسه چه کاریه
من تازه شروع کردم واسه همین توضیحاتش برام مهمه
میخوام جابجایی بین لایوت ها با انیمیشن باشه
خیلی ساده عوض نشن
ممنون میشم راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.