AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ سلام من میخوام دیتابیس ام رو توی مولتی پنل از آخرین رکورد به اولین رکورد لود کنم فقط لطفا کتابخونه Farakhani رو پیشنهاد نکنید! اون رو خودم میشناسم لطفا یه کد بدید که بشه از آخر به اول خوند دیتابیس رو باتشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ سلام اینطوری: cur2= sql3.ExecQuery("Select * from tblnew ORDER BY ID DESC") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ درود http://answercenter.ir/topic/8821-تاپیک-جامع-دستورات-sqlite/?p=57623 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ سلام اینطوری: cur2= sql3.ExecQuery("Select * from tblnew ORDER BY ID DESC") ممنون ولی من ستونی به اسم ID ندارم اضافه کنم یا نیازی نیست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ ممنون ولی من ستونی به اسم ID ندارم اضافه کنم یا نیازی نیست؟ این کد میاد و بر اساس مرتب کردن ستون ID بصورت بر عکس کار میکنه! حالا اگه شما بیای یه ستون دیگه بهش بدی این فکر کنم میاد بر اساس حروف الفبا میگیره! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ ممنون ولی من ستونی به اسم ID ندارم اضافه کنم یا نیازی نیست؟ ستون id خیلی مهمه(برا علاقه مندی،جستجوو...) حتما برای همه دیتابیسات ستون id رو تعریف کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
AMiN.M7892 1,029
سلام
من میخوام دیتابیس ام رو توی مولتی پنل از آخرین رکورد به اولین رکورد لود کنم
فقط لطفا کتابخونه Farakhani رو پیشنهاد نکنید! اون رو خودم میشناسم
لطفا یه کد بدید که بشه از آخر به اول خوند دیتابیس رو
باتشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.