AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ سلام دوستان من میخوام توی برنامه ام امکان حذف کردن یک رکورد از دیتابیس وجود داشته باشه دیتابیس رو توی مولتی پنل خوندم و مشکلی با Tag و Sender ندارم فقط نمیدونم چ کدی بنویسم تا حذف بشه هر کدی رو تست کردم نشد ممنون میشم راهنماییم کنید باتشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ این کد اون ردیف رو حذف میکنه مگه اینکه شما تگت مشکل داشته باشه در ضمن اکتیویتی نیاز نیس باز و بسته کنی کدای مولتی پنلت رو از اول اجرا کن اسکرول ویو هم خالی کن در کل، کد درسته و مورد نداره، مشکل از جا دیگه اس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ سلام با تگ و سندر اون ای دی که میخوای حذف بشه رو میگیری sql.exenonquery("DELETE FROM tbl WHERE id = "& btn.tag) برای اینکه همون لحظه اعمال بشه، یه رفرش بکن مولتی پنلت رو ...... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ سلام همین کد رو میزنم ارور هم نمیده ولی موقعی که رفرش میکنم یعنی: activity.finish startactivity("") انجام میدم درست نمیشه! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
AMiN.M7892 1,029
سلام دوستان
من میخوام توی برنامه ام امکان حذف کردن یک رکورد از دیتابیس وجود داشته باشه
دیتابیس رو توی مولتی پنل خوندم و مشکلی با Tag و Sender ندارم
فقط نمیدونم چ کدی بنویسم تا حذف بشه
هر کدی رو تست کردم نشد
ممنون میشم راهنماییم کنید
باتشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.