dr.soosmar 11 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ با سلام یه برنامه دارم مینویسم میخام که وقتی روی باتن کلیک شد یه لینک فیلم دانلود بشه(با نمایش درصد دانلود شده) سپس همون فیلم بعد از دانلود توی یه پوشه مجزا با نام برنامه ی خودم ذخیره بشه مهندسا لطفا راهنمایی کنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehspor 37 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ این قسمت رو در ی رویداد کلیک بنویس Dim download_update_softwear_job As HttpJob download_update_softwear_job.Initialize("",Me) download_update_softwear_job.Download("ادرس فایل جهت دانلود") اینجا هم که وقتی دانلود تمام شد اجرا و فایل رو ذخیره می کنه Sub jobdone(job As HttpJob) If job.Success=True Then Dim o As OutputStream o = File.OpenOutput(File.DirRootExternal,"نام فایل جهت ذخیره شدن",False) File.Copy2(job.GetInputStream, o) o.Close job.Release ToastMessageShow("عملیات دانلود به پایان رسید.",False) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dr.soosmar 11 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ این قسمت رو در ی رویداد کلیک بنویس Dim download_update_softwear_job As HttpJob download_update_softwear_job.Initialize("",Me) download_update_softwear_job.Download("ادرس فایل جهت دانلود") اینجا هم که وقتی دانلود تمام شد اجرا و فایل رو ذخیره می کنه Sub jobdone(job As HttpJob) If job.Success=True Then Dim o As OutputStream o = File.OpenOutput(File.DirRootExternal,"نام فایل جهت ذخیره شدن",False) File.Copy2(job.GetInputStream, o) o.Close job.Release ToastMessageShow("عملیات دانلود به پایان رسید.",False) End Sub مرسی داداش فقط یه سوال چجوری میتونم یه قسمت اضافه کنم که کاربر متوجه بشه چند درصد از دانلود پر شده ؟ آیا میشه فایلی رو که کاربر دانلود میکنه ریخته بشه تو پوشه ی خاصی تو مموری کارت ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۳ به این پست مراجعه کنید هم آموزش دانلود و ذخیره وجود داره و هم آقای ایزدی پروژه دانلود کردن فایل با نشون دادن درصد پیشرفت روند کار http://answercenter.ir/thread427.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ironerboy 9 ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۳ کاری رو که گفتید کردم ولی نمیشه اینطوری قرمز میشه http://8pic.ir/images/td3oveq5ftk1wtrk4a9k.png لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مصطفی حقیقی 176 ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۳ HttpUtils2 رو از لیست کتابخونه ها تیک بزنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
dr.soosmar 11
با سلام
یه برنامه دارم مینویسم میخام که وقتی روی باتن کلیک شد یه لینک فیلم دانلود بشه(با نمایش درصد دانلود شده) سپس همون فیلم بعد از دانلود توی یه پوشه مجزا با نام برنامه ی خودم ذخیره بشه
مهندسا لطفا راهنمایی کنن
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.