mobah 132 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ گرفتن یک عدد تو یک لیبل چطوریه و وب ویونداشته باشه .ساده باشه من با این کد نتونستم Sub WebView1_pagefinished (url As String)WebViewExtras1.executeJavascript(WebView1,"B4A.CallSub('get_date',true,document.getElementsByClassName('ajax_cart_quantity').length)")End SubSub get_date(today As String)date.Text = todayEnd Sub چطوری میشه وب ویو نباشه و تو لیبل از طریق کلاس ....عدد رو گرفت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۴ اینم یه کد دیگه با استفاده از TagName اینم تست شد کار کرد. WebViewExtras1.executeJavascript(WebView1,"B4A.CallSub('get_date',true,document.getElementsByTagName('span')[2].innerHTML") اگه بازم جواب نداد بگید یه سورس آماده کنم واستون. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۴ مرسی همونه چیزی نشون نمیده شرمنده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۴ کداکتیویتی کرت هم که این رو گذاشتم Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: 'Activity.LoadLayout("form1") Activity.LoadLayout("ds") ' WebView1.Initialize("webview1") WebViewExtras1.addJavascriptInterface(WebView1,"B4A") WebViewExtras1.addWebChromeClient(WebView1,"") WebView1.LoadUrl("http://www.aaa.ir/aader") End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۴ سلام. توضحیتون خیلی گنگ بود من که اصلا متوجه نشدم. سایت مورد نظر رو قرار بدید و بگید کدوم متن رو میخواین ازش دریافت کنید. http://www.aaa.ir/aader این سایت که باز نشد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۴ <span class='ipsBadge ipsBadge_grey'>آفلاین</span> اگر بشه فقط یک لیبل باشه و عدد رو نشون بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۴ میخواین تعداد سبد خرید رو بگیرید؟؟ جای این کدتون: WebViewExtras1.executeJavascript(WebView1,"B4A.CallSub('get_date',true,document.getElementsByClassName('ajax_cart_quantity').length)") اینو جایگزین کنید: WebViewExtras1.executeJavascript(WebView1,"B4A.CallSub('get_date',true,document.getElementsByClassName('ajax_cart_quantity')[0].innerHTML)") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۴ میشه کد کامل بهم بدید خطا میده .......................... میشه فقط یک لیبل باشه و وب ویو نمایش نده ساده ساده ------------------- خطا میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۴ چیزی نشون نمیده. بارها تست کردم خطا بالایی رو تو لوگ میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mobah 132
گرفتن یک عدد تو یک لیبل چطوریه و وب ویونداشته باشه .ساده باشه
من با این کد نتونستم
Sub WebView1_pagefinished (url As String)
WebViewExtras1.executeJavascript(WebView1,"B4A.CallSub('get_date',true,document.getElementsByClassName('ajax_cart_quantity').length)")
End Sub
Sub get_date(today As String)
date.Text = today
End Sub
چطوری میشه وب ویو نباشه و تو لیبل از طریق کلاس ....عدد رو گرفت
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.