chizi 6 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۴ سلام دوستان من برنامه نوشتم میخوان برنامه رو با شبیه ساز خود بیسیک فور اندروید ران کنم وقتی روی ران میزنم اون نوار سبز رنگ تا نردیک اخر میره و بعد تو پنجرش این ارور رو میده ZipAlign file. کی میدونه مال چی هست این ارور و چطور رفع میشه؟ ممنون از کمکتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۴ سلام هموطن یه مسیری رو مشخص میکنه و میگه فایل zipAlign توش موجود نیست توی اون مسیر http://s6.picofile.com/file/8197348518/zipalign.exe.html فایل بالارو بریز با لطف خدا حل میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Vilson7 0 ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۵ B4A version 4.30Parsing code. 0.01Compiling code. 0.18Compiling layouts code. 0.02Generating R file. 0.64Compiling generated Java code. 2.82Convert byte code - optimized dex. 2.21Packaging files. 1.21Copying libraries resources 0.01Signing package file (debug key). 1.12ZipAlign file. ErrorCannot find:Please configure paths (Tools - Configure Paths). سلام دوستان من این ارور دارم چکار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۵ B4A version 4.30 Parsing code. 0.01 Compiling code. 0.18 Compiling layouts code. 0.02 Generating R file. 0.64 Compiling generated Java code. 2.82 Convert byte code - optimized dex. 2.21 Packaging files. 1.21 Copying libraries resources 0.01 Signing package file (debug key). 1.12 ZipAlign file. Error Cannot find: Please configure paths (Tools - Configure Paths). سلام دوستان من این ارور دارم چکار کنم؟ سلام دوست عزیز آقای اسکندری توی پست دوم راه حل مشکل رو گفتن... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash80000 0 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ سلام خوشبحال شما که تا اونجاها رفتید واسه من هنوز داخل ایمیل گیر کرده لطفا بگید این ایمیل رو چه کارش کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ سلام خوشبحال شما که تا اونجاها رفتید واسه من هنوز داخل ایمیل گیر کرده لطفا بگید این ایمیل رو چه کارش کنم؟ سلام اینجا رو کلیک کنید تا بفهمید چجوری بیسیک رو کرک کنید و ایمیل رو وارد کنید : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.