alirezn 68 ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۴ با سلام خدمت دوستان من به این کتابخانه ها نیاز دارم ولی هرچی جستجو میکنم ، پیداشون نمی کنم MSMaterialDrawerBuilder MSMaterialDrawer MSProfile MSIconicDrawable فکر میکنم خیلی از دوستان هم دنبال این کتابخونه ها هستن پیشاپیش ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Radius 89 ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۴ سلام من سه تا از پک های MS را داشتم ولی اون هایی که شما گفتید نیست MSCardView MSMaterialMenu MSShowTips دانلود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezn 68 ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ سلام من سه تا از پک های MS را داشتم ولی اون هایی که شما گفتید نیست MSCardView MSMaterialMenu MSShowTips دانلود مرسی ولی من این سه تا رو دارم انایی که نوشتم رو لازم دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ مرسی ولی من این سه تا رو دارم انایی که نوشتم رو لازم دارم از چهار تایی که نوشتید سه تاش که کتابخونه نیستن آبجکت های کتابخونه دراور هستن . MSMaterialDrawer.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.