alirezn 68 ارسال شده در 26 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، 2015 با سلام خدمت دوستان من به این کتابخانه ها نیاز دارم ولی هرچی جستجو میکنم ، پیداشون نمی کنم MSMaterialDrawerBuilder MSMaterialDrawer MSProfile MSIconicDrawable فکر میکنم خیلی از دوستان هم دنبال این کتابخونه ها هستن پیشاپیش ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Radius 89 ارسال شده در 26 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، 2015 سلام من سه تا از پک های MS را داشتم ولی اون هایی که شما گفتید نیست MSCardView MSMaterialMenu MSShowTips دانلود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezn 68 ارسال شده در 27 اسفند، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، 2015 سلام من سه تا از پک های MS را داشتم ولی اون هایی که شما گفتید نیست MSCardView MSMaterialMenu MSShowTips دانلود مرسی ولی من این سه تا رو دارم انایی که نوشتم رو لازم دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 27 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، 2015 مرسی ولی من این سه تا رو دارم انایی که نوشتم رو لازم دارم از چهار تایی که نوشتید سه تاش که کتابخونه نیستن آبجکت های کتابخونه دراور هستن . MSMaterialDrawer.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.